Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Peugeot

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Peugeot

ΝΕΑ

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Peugeot

ΝΕΑ

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, τον πρώτο μήνα του 2024, κατέγραψε πρωτιές τόσο στις πωλήσεις της λιανικής, όσο και στις εταιρικές.

Advertisement
Advertisement

Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο «βάθρο» των συνολικών ταξινομήσεων για τον Ιανουάριο με μερίδιο 10,4% και 1.421 πωλήσεις, η Peugeot αποδεικνύει περίτρανα τη δυναμική της παρουσία στα αυτοκινητικά δρώμενα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το Peugeot 2008, με μερίδιο αγοράς 18,6%, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως το δημοφιλές B-SUV της γαλλικής μάρκας αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως υβριδικό.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα και στις εταιρικές πωλήσεις, το 2008 έκοψε πρώτο το νήμα στην κούρσα των επιδόσεων, με ποσοστό 20,4%, όντας το αγαπημένο μοντέλο των επιχειρήσεων και των στελεχών τους.

«Λιοντάρι» επιδόσεων αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά και το Peugeot 3008 που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV με μερίδιο 15,2%.

Αντίστοιχη είναι η θέση και στο βάθρο των εταιρικών πωλήσεων για το 3008, με ποσοστό 18,4%, αποδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους το SUV της Peugeot έχει εδραιωθεί ως μία δυνατή επιλογή οχήματος για επιχειρηματίες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη, μεταξύ άλλων premium προτάσεων της αγοράς.

Advertisement

Πρωτιά σημείωσε η Peugeot και στην κατηγορία των Plug-in Hybrid (PHEV) καταλαμβάνοντας μερίδιο 12,6%.

Advertisement

Αντίστοιχα, πρωτιές κατέγραψε η Peugeot και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου, στην κατηγορία των κλειστών βαν κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 21,7% μερίδιο αγοράς και με το Partner να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών van με ποσοστό 33,6%.

Όλα τα μοντέλα Peugeot συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν Οδική βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Peugeot 2008 1.2 PureTech 100 PS
Έρχονται πολλά νέα και ωραία ηλεκτρικά Peugeot
Με άνοδο 21,3% ξεκίνησε το 2024 η αγορά αυτοκινήτου

Advertisement