Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σημαντική διάκριση για τον πρόεδρο της Toyota

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σημαντική διάκριση για τον πρόεδρο της Toyota

ΝΕΑ

Σημαντική διάκριση για τον πρόεδρο της Toyota

ΝΕΑ

O Akio Toyoda αναδείχθηκε σε World Car Person of the Year και δήλωσε ευλογημένος που κρατά τα ηνία της Toyota.

Advertisement
Advertisement

«Χαρισματικός και με καθοριστική συμβολή στη μεταμόρφωση της μάρκας». Αυτός είναι ο Πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda, ο οποίος αναδείχθηκε σε «Κορυφαίο Πρόσωπο της Χρονιάς» στον κλάδο της αυτοκίνησης για το 2021.

Ο 64χρονος ισχυρός άνδρας της ιαπωνικής εταιρείας αναδείχθηκε σε “World Car Person of the Year” από την οργανωτική επιτροπή του World Car of the Year (WCOTY) η οποία απαρτίζεται από περισσότερους από 90 αναγνωρισμένους δημοσιογράφους.

«O Akio Toyoda είναι ο χαρισματικός Πρόεδρος και CEO της Toyota Motor Corporation και έχει βιώσει πολλά χρόνια επιτυχούς ανοικοδόμησης της μάρκας. Υπό την ηγεσία του, το 2020, και παρά την πανδημία, η Toyota παρέμεινε επικερδής, χωρίς να μειώσει το προσωπικό της», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της επιτροπής.

Advertisement
Advertisement

Από τη μεριά του, ο Toyoda ανέφερε: «Εκ μέρους των 360.000 μελών της Toyota Team ανά τον κόσμο, σας ευχαριστώ για αυτή την τεράστια τιμή που μου κάνατε. Αν δεν σας πείραζε, θα ήθελα να αλλάξω τον τίτλο του βραβείου από “πρόσωπο” σε “πρόσωπα” της χρονιάς, καθώς αυτό που είναι σήμερα η Toyota το χρωστάει σε όλους τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τις αντιπροσωπείες της. Αναφορικά με εμένα, δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο ευλογημένος και τυχερός CEO».

Υπενθυμίζεται πως ο Akio Toyoda συνιστά μεγάλο λάτρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεν παραλείπει να συμμετέχει και ο ίδιος σε αγώνες.

Advertisement

Το 2020 το βραβείο “World Car Person of the Year”παρέλαβε ο Carlos Tavarez (CEO PSA Group), το 2019 ο αείμνηστος Sergio Marchionne (FCA & Ferrari), ενώ το 2018, ο πρόεδρος και CEO της Volvo, Hakan Samuelsson.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Subaru και Toyota αποκαλύπτουν το νέο τους δημιούργημα. Σπορ μοντέλο ή ηλεκτρικό SUV;
Απολαύστε την Toyota GT86 με κινητήρα Ferrari (video)
Κορωνοϊός: Φτιάξτε την δική σας επετειακή Toyota GT86

 

 

Advertisement