Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλεκτική Ferrari 488 GTB σε 20 μονάδες

Ελλάδα 20:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλεκτική Ferrari 488 GTB σε 20 μονάδες

ΝΕΑ

Συλλεκτική Ferrari 488 GTB σε 20 μονάδες

ΝΕΑ

Η Misha Designs παρουσιάζει σε περιορισμένη διάθεση δύο νέα bodykit για την Ferrari 488 GTB, με τα οποία το ιταλικό μοντέλο γίνεται ακόμη πιο επιθετικό.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Misha Designs, αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων, προσφέρει αρχικά το Regular bodykit, το οποίο περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα, καπό, πλαϊνές ποδιές, πλαϊνές εισαγωγές, πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή, που τοποθετούνται στη θέση των αντίστοιχων εργοστασιακών τμημάτων.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Limited bodykit, η Misha πλαταίνει κατά 7,6 χλστ. στο πλάι και σε κάθε πλευρά την Ferrari 488 GTB τοποθετώντας νέα φουσκώματα στα «φτερά», ενώ τοποθετεί έναν πιο hardcore πίσω διαχύτη και μια μεγάλη αεροτομή. Στο εμπρόσθιο τμήμα παραμένουν οι αλλαγές του Regular bodykit, όπως και στα πλαϊνά σπόιλερ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω τμήματα φτιάχνονται από ανθρακονήματα και η αμερικάνικη εταιρεία ανακοινώνει ότι δέχεται από τώρα παραγγελίες για τις δημιουργίες της. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με το Limited bodykit να κατασκευάζεται αυστηρά και μόνο σε 20 κομμάτια.