Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Shelby Super Snake Speedster: Το απόλυτο!

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Shelby Super Snake Speedster: Το απόλυτο!

ΝΕΑ

Shelby Super Snake Speedster: Το απόλυτο!

ΝΕΑ

Το Shelby Super Snake θα εμφανιστεί μέσα στο 2021 με έναν turbo V8 που θα αποδίδει 836 ίππους και θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο και σε έκδοση αμαξώματος roadster.

Advertisement
Advertisement

Για το 2021 η Shelby αποκαλύπτει τη γκάμα με βάση το Mustang και προσθέτει για πρώτη φορά μια έκδοση Speedster στη σειρά Super Snake.

Χάρη στο κάλυμμα των πίσω καθισμάτων, το Ford Mustang Shelby GT500 γίνεται roadster με ένα τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερα καλαίσθητο σε αντίθεση με ότι μπορεί να περίμενε κανείς. Το ανοιχτό διθέσιο διαθέτει επίσης αυτοκόλλητα διακοσμητικά και άλλα καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η Shelby πρόκειται να πουλήσει το πολύ 98 αυτοκίνητα σε αυτή την έκδοση απόδοσης, τιμής ένεκεν για τα χρόνια που θα έφτανε φέτος ο ιδρυτής της εταιρείας, Carol Shelby (1923-2012).

Advertisement
Advertisement

Η Shelby American αυξάνει την απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 με χωρητικότητα πέντε λίτρων, από τους 770 ίππους του Shelby GT500, στους 836 ίππους της έκδοσης Super Snake. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της βελτιστοποιημένης ψύξης, του νέου προγράμματος τροφοδοσίας και του σπορ συστήματος εξάτμισης της Borla. Με αυτά τα δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση «έρχονται» σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Η sport ανάρτηση δια χειρός Penske Racing, με ρύθμιση για χρήση πίστας, βελτιώνει επίσης τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά την απαιτητική οδήγηση. Τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν και για την coupe έκδοση του αυτοκινήτου, που έχει τιμή από 133.785 δολάρια (μόλις κάτω από 112.000 ευρώ), ενώ η έκδοση Speedster είναι 4.995 $ πιο ακριβή.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Μόνο με V8 η Ford Mustang στην Ευρώπη
Διέλυσαν ολόκληρη Ford Mustang 500 ίππων για εκπαίδευση
7 ταινίες με Ford Mustang