Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

7 ταινίες με… Ford Mustang

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

7 ταινίες με… Ford Mustang

ΝΕΑ

7 ταινίες με… Ford Mustang

ΝΕΑ

Από τα πρώτα χρόνια που παρουσιάστηκε η Mustang έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ αργότερα αγαπήθηκε τόσο που έγινε διαθέσιμη ακόμα και στη Γηραιά Ήπειρο.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας λάβει τον χαρακτηρισμό του icon πολύ σύντομα, το muscle car πήρε μέρος σε πολλές ταινίες και ξεχωρίσαμε 7 από αυτές:

1.Gone in 60 sec (2000) με Shelby GT500 του 1967
Ο Nicolas Cage σε ένα remake της ταινίας του 1974 με την Eleanor να είναι η εντυπωσιακή Shelby Mustang GT500 του 1967.

2.Bullitt με Ford Mustang GT του 1968
Μια από τις κλασικότερες ταινίες όλων των εποχών με την κάμερα να μπαίνει πρώτη φορά πάνω σε γρήγορο αυτοκίνητο με σκοπό να μπούνε οι θεατές πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

3.John Wick με Ford Mustang Fastback του 1969
Στην ταινία John Wick, ο Keanu Reeves είναι πολύ συναισθηματικά δεμένος με τη Mustang του. Ένας από τους λόγους είναι και αυτό το αυτοκίνητο, που τον έκανε να… τρέχει για τη ζωή του.

4.I am Legend με Shelby GT500 του 2007
Στην ταινία, ο Will Smith είναι ένας από τους λιγοστούς ανθρώπους που έμεινε ζωντανός στον πλανήτη. Ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας Mustang και οδηγήσει στην έρημη Νέα Υόρκη.

5.Diamonds are forever με Ford Mustang Mach 1 του 1971
Με τον Sean Connery ως 007 νιώθαμε ασφάλεια. Η κόκκινη Mustang πρωταγωνίστησε στην ταινία, η οποία είχε μια πολύ διάσημη γκάφα. Το αμερικάνικο αυτοκίνητο σηκώθηκε στους δύο δεξιούς τροχούς και στο επόμενο πλάνο το αυτοκίνητο στεκόταν στους δύο αριστερούς τροχούς.

Advertisement

6.Fast and Furious 3 Tokyo Drift με Ford Mustang Fastback του 1967
Το μόνο Fast and Furious, που ο Vin Diesel πρωταγωνιστεί για 5 λεπτά. Αναφορικά με τη Mustang του 1967 είναι βαμμένη σε σκούρο πράσινο χρώμα, εμπνευμένο από την ταινία Bullitt, ωστόσο κάτω από το καπό υπάρχει μοτέρ από R34 Skyline.

7.Need For Speed (2014)
Το κυνήγι του Aaron Paul ώστε να φτάσει εγκαίρως στον παράνομο αγώνα και να πάρει την εκδίκησή του έγινε με μια μοναδική Mustang GT500.

Advertisement