Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Σεντόνι» πάνω στο Insignia Country Tourer!

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σεντόνι» πάνω στο Insignia Country Tourer!

ΝΕΑ

«Σεντόνι» πάνω στο Insignia Country Tourer!

ΝΕΑ

Σας είχαμε ενημερώσει από τις 19 Ιουνίου για τα σχέδια της Opel να φέρει στην παραγωγή την crossover εκδοχή του Insignia station wagon. Παρουσιάζοντας μέσω facebook ένα καλυμμένο αυτοκίνητο πάνω στα… βουνά, η γερμανική μάρκα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. Η εικόνα συνοδεύτηκε από ένα σύντομο σχόλιο: «Υπάρχει και άλλη μία έκπληξη που αφορά το Insignia».

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα ονομάζεται Insignia Country Tourer και θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Με αυτό η Opel στοχεύει αυτοκίνητα όπως το Audi A4 Allroad, το VW Passat Alltrack και η Skoda Octavia Scout. Βασίζεται στην έκδοση Sports Tourer του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου και θα κυκλοφορήσει με κινητήρες βενζίνης και diesel τόσο ως 4×4 όσο και ως προσθιοκίνητο.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου θα είναι περιορισμένες και θα εξασφαλίζονται μέσω της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, από τις «ποδιές» εμπρός και πίσω και τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών. Θεωρούμε εξαιρετικά πιθανό ότι η τετρακίνητη έκδοση θα εξοπλίζεται με το 2λιτρο SIDI με 250 PS (όπως ισχύει και στο απλό Insignia), ενώ για την προσθιοκίνητη θα είναι διαθέσιμοι ο νέος 1.6 SIDI με 170 PS (ή στην έκδοση Performance με 200 PS) και ο 2.0 CDTI BiTurbo με ισχύ 195 PS και μέγιστη ροπή 40,8 kgm.[nggallery id=2770]