Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Γιούργκεν Κλοπ;

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι οδηγεί ο Γιούργκεν Κλοπ;

ΝΕΑ

Τι οδηγεί ο Γιούργκεν Κλοπ;

ΝΕΑ

Αναμφίβολα είναι το πρόσωπο των ημερών στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα και πέραν όλων των άλλων, έχει τη δική του σχέση με τα αυτοκίνητα…

Advertisement
Advertisement

Ο Γιούργκεν Κλοπ «πυροδότησε» την πρώτη «ποδοσφαιρική βόμβα» για το 2024, ανακοινώνοντας πρόσφατα την αποχώρησή του από τον πάγκο της Λίβερπουλ, στο τέλος της σεζόν.

Με την εξέλιξη αυτή, ο Γερμανός τεχνικός σκόρπισε θλίψη στους οπαδούς των «κόκκινων», μετά από εννέα χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στο «Άνφιλντ» και παράλληλα άνοιξε μια μεγάλη διμέτωπη συζήτηση, τόσο για τον αντικαταστάτη του, όσο και για το δικό μέλλον, αφού πάρει τις απαραίτητες ανάσες του.

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1967, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδιαιτέρως αγαπητός ακόμα στους αντιπάλους, όχι μόνο για τις [προπονητικές του ικανότητες, αλλά και για το μεσογειακό ταπεραμέντο του. Και όπως οι περισσότεροι σταρ του ποδοσφαίρου, έχει τη δική του ξεχωριστή σχέση με τα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ίσως όχι τόσο «λαμπερή», όσο θα περίμενε κάποιος, αν συνυπολογίσει τα πολλά ψηφία στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ ουσιαστική. Είναι γνωστό ότι ο Κλοπ αποτελεί τον πρεσβευτή της Opel, μια συμφωνία που κρατάει από το 2012, όταν ακόμα ήταν προπονητής της Ντόρτμουντ και η οποία ανανεώθηκε το 2017, μετά την ενσωμάτωση της γερμανικής μάρκας στον όμιλο Stellantis.

Ενώ, λοιπόν, έχει διαφημίσει σχεδόν όλα τα σύγχρονα μοντέλα της μάρκας, ο Κλοπ έχει στην προσωπική του κατοχή, ένα Opel Insignia, προηγούμενη γενιάς και μάλιστα στέισον, με κινητήρα diesel 2,0 λίτρων και 210 ίππους.

Advertisement

Μάλιστα δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του στο συγκεκριμένα αυτοκίνητο και όταν ένας συμπατριώτης του δημοσιογράφος τον ρώτησε «γιατί αποχωρίστηκε μετά από λίγους μήνες μια Porsche 911» (σημειολογικά ο Κλοπ είναι γεννημένος στην Στουτγάρδη), τον πήγε μέχρι το παράθυρο και του είπε: «Κοίταξέ το, είναι πραγματικά ωραίο αυτοκίνητο».

Advertisement

Πέραν του αγαπημένου του Insignia, ο Κλοπ έχει στην κατοχή του ένα Audi A7, ενώ παρά τα ταπεινά του γούστα, ενέδωσε και σε μία Bentley Contineltal, αξίας περίπου 350.000 ευρώ, την οποία αγόρασε στα χρόνια της μεγάλης ακμής του στο Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Κινέζοι «άλωσαν» το Euro 2024!
Αν είσαι ο Ιμπραχίμοβιτς δεν περιμένεις για να πάρεις Ferrari Purosangue (+video)
Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Μπεκενμπάουερ, ήταν αντάξιο ενός «Κάιζερ»