Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σεφ με τρία αστέρια Michelin οδηγεί AMG GT C Roadster (video)

Ελλάδα 21:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σεφ με τρία αστέρια Michelin οδηγεί AMG GT C Roadster (video)

ΝΕΑ

Σεφ με τρία αστέρια Michelin οδηγεί AMG GT C Roadster (video)

ΝΕΑ

Σε ένα επεισόδιο των “High Performance Chef” συναντάμε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο San Sebastian, την σέφ των τριών αστέρων Michelin, Elena Arzak.

Advertisement
Advertisement

Η Elena Arzak συνδυάζει την τελειότητα που προσφέρει το εστιατόριό της με την εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη MercedesAMG GT C Roadster.

H ισχυρότερη όμως GT R Roadster έχει μαλακή οροφή από ύφασμα τριπλής στρώσης χρησιμοποιώντας στο μηχανισμό αλλά και στο υπόλοιπο αμάξωμα αλουμίνιο, μαγνήσιο και χάλυβα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης γυαλιστερά μαύρα καπάκια καθρεφτών, κίτρινες δαγκάνες φρένων και σφυρήλατους τροχούς διάστασης 19 και 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό, οι οδηγοί καλωσορίζονται από το γνωστό πιλοτήριο που διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πολυμέσων και ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25 ιντσών και περιμετρικά επένδυση από ανθρακονήματα και piano black απόχρωση. Το μοντέλο φορά μαύρα καθίσματα AMG από δέρμα Nappa και μια ταμπέλα αρίθμησης στην κεντρική κονσόλα. Θα διατεθούν πολλές διαφορετικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των θερμαινόμενων / ψυχόμενων καθισμάτων αλλά και του έξυπνου συστήματος θέρμανσης στον αυχένα (AirScarf).

Advertisement
Advertisement

Όπως και η κανονική GT R, η roadster τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα 4.0 λίτρων twin-turbo που παράγει 585 PS και 700 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0- 100 km/h σε 3,6 sec προτού δηλαδή φτάσει στην τελική ταχύτητα των 317 km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Νέα Mercedes-AMG SL
Τρέλα για την Mercedes F1 από υποψηφίους μηχανικούς (+video)
Οι ηλεκτρικές Mercedes-Benz του σήμερα!

Advertisement