Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Seat Ibiza: Το… μικρότερο club (+video)

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat Ibiza: Το… μικρότερο club (+video)

ΝΕΑ

Seat Ibiza: Το… μικρότερο club (+video)

ΝΕΑ

Με έμπνευση από την Ίμπιζα (είναι ένα ισπανικό νησί γνωστό για τη νυχτερινή του ζωή) ένα αυτοκίνητο γίνεται Club.

Advertisement
Advertisement

Η Seat μετατρέπει ένα Ibiza σε κινητό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με ενσωματωμένο mocktail bar.

Η Seat μετέτρεψε το πρόσφατα ανανεωμένο Ibiza σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με την προσθήκη φώτων, DJ decks, ακόμη και mocktail bar. Το ένα και μοναδικό «μοντέλο» δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του DJ Woody Cook ο οποίος συμμετείχε στη «νύχτα των εγκαινίων» του αυτοκινήτου μαζί με τους φίλους του.

Η μετατροπή ενός σουπερμίνι στο «μικρότερο νυχτερινό κλαμπ Ibiza στον κόσμο» δεν ακούγεται καλή ιδέα, αλλά ευτυχώς το Seat Ibiza μαζί με το αδερφάκι του VW Polo είναι δύο από τα πιο ευρύχωρα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Παραδόξως, η μετατροπή δεν περιελάμβανε ειδικό σύστημα ήχου. Αντίθετα, η Seat θεώρησε ότι το σύστημα ήχου Beats με επτά ηχεία 300 watt που λειτουργεί μέσω της οθόνης infotainment 9,2 ιντσών ήταν αρκετά καλό για τη δουλειά.

Προκειμένου να επιτραπεί περισσότερη ελευθερία στον DJ, προστέθηκε στο ταμπλό ένα μίξερ με τροφοδοσία USB.

Advertisement

Άλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν πολλές λυχνίες LED και στροβοσκοπικά φώτα στην καμπίνα, σε συνδυασμό με τον φωτισμό περιβάλλοντος. Αυτά τα φώτα δεν θα ήταν ασφαλή κατά την οδήγηση, αλλά επειδή το Ibiza Nightclub είναι ακίνητο κατά τη λειτουργία, φαίνεται να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με πάρτι.

Advertisement

Όταν το πάρτι τελειώνει, το κινητό νυχτερινό κέντρο μπορεί να οδηγηθεί οπουδήποτε. Τέλος, δεν θα μπορούσε να υπάρξει νυχτερινό κέντρο χωρίς ποτά, οπότε η Seat μετέτρεψε το πορτμπαγκάζ των 355 λίτρων σε mocktail bar.

 

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι επισκέπτες πρέπει να κατέβουν από το αυτοκίνητο για να το χρησιμοποιήσουν, αλλά είναι ένα μικρό τίμημα για ένα φρέσκο ​​μη αλκοολούχο ποτό.

Advertisement

Προφανώς, το Seat Ibiza Nightclub είναι ένα κόλπο marketing και δεν θα έχει συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τα νέα Seat Ibiza και Arona στο Μπιλμπάο\
Δοκιμή: Ανανεωμένο Seat Ibiza 1.0 TGI 90 PS
Ανανεωμένο Seat Ibiza: Όσα άλλαξαν (video)