Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η SEAT φορά τα καλά της στο Λονδίνο

Ελλάδα 6:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η SEAT φορά τα καλά της στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Η SEAT φορά τα καλά της στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Ποιος είπε πως η ισπανική φίρμα είναι το παραπονεμένο παιδί του γερμανικού ομίλου; Ίσως αυτό να ίσχυε παλαιότερα, τώρα όμως μόνο επιτεύγματα έχει να επιδείξει στην Ευρωπαϊκή αγορά και να παίζει ως ίσος προς ίσο με άλλους επιτυχημένους κατασκευαστές.Του Γιάννη Τσιρογιάννη

Advertisement
Advertisement

Και επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά θα πρέπει και να το δείχνει, είναι ήδη έτοιμο το πρώτο SEAT Store, ένα καινοτόμο concept store που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Lakeside του Λονδίνου. Αυτό το νέο project αποτελεί μέρος μιας νέας, συνολικής, εταιρικής στρατηγικής, με στόχο τη παροχή στους πελάτες μεγαλύτερης και πιο ευέλικτης πρόσβασης στην εταιρεία.

Με το SEAT Store και τη πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του SEAT Live Store, του πρώτου εικονικού εκθεσιακού χώρου της μάρκας, η εταιρεία προσαρμόζεται έμπρακτα στις νέες καταναλωτικές τάσεις και αγοραστικές συνήθειες, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά της SEAT, με πάνω από 47.200 πωλήσεις το 2015, αντιπροσωπεύοντας το 12% των πωλήσεων της μάρκας. Το εμπορικό κέντρο συγκεντρώνει πάνω από 26 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Advertisement
Advertisement