Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που στην Ευρώπη θα ταξιδέψει το Skoda VISION 7S;

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Που στην Ευρώπη θα ταξιδέψει το Skoda VISION 7S;

ΝΕΑ

Που στην Ευρώπη θα ταξιδέψει το Skoda VISION 7S;

ΝΕΑ

Το εκκεντρικό concept car μετά την Ελλάδα όπου είχαμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε από κοντά συνεχίζει το ταξίδι του για άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Advertisement
Advertisement

Το διάστημα 15-30 Σεπτεμβρίου η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκίνητων Skoda έφερε στην Ελλάδα το πρωτότυπο VISION 7S. Ένα αυτοκίνητο που θα δούμε σε πραγματική μορφή το 2026και η οποία δεν θα διαφέρει και πολύ από την πρωτότυπη.

Το συγκεκριμένο είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες. Έξι ενήλικες και ένα μωρό σε παιδικό κάθισμα το οποίο κάθεται στη μεσαία σειρά καθισμάτων και ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθεί από κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην οροφή του οχήματος.

Το Skoda VISION 7S ξεχωρίζει για την σχεδίαση του αλλά και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ενώ πάνω του η μάρκα έχει ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μίνιμαλ σχεδιαστική φιλοσοφία, η απλότητα και η ευκολία, καθώς στόχος είναι όσοι κινούνται με αυτό να βιώνουν μία διαφορετική εμπειρια μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Το SUV που σε χαλαρώνει…

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα και πρόβλεψη χαλάρωσης. Συγκεκριμένα και με το πάτημα ενός κουμπιού, το κάθισμα του οδηγού γυρίζει, τα πεντάλ γκαζιού και φρένου «εξαφανίζονται», η οθόνη αλλάζει γωνία και η στάση ακόμα και για φόρτιση των μπαταριών γίνεται απόλαυση.

Το εκκεντρικό όχημα πέρασε από την Ελλάδα για δύο εβδομάδες και έφυγε μέσα με κλειστή νταλίκα για να συνεχίσει το ταξίδι του. Ήδη το τσέχικο μοντέλο βρίσκεται στο… δρόμο και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, καθ οδών για την Ισπανία όπου θα δώσει το παρών σε άλλη εκδήλωση της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο – Τρένο η Tesla
Το επόμενο Nissan Micra μπορεί να είναι έτσι
Πόσα ηλεκτρικά θα πωλούνται στο τέλος της δεκαετίας;

 

Advertisement