Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποια έκθεση θα συμμετάσχει η ελληνική RCH Automotive;

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ποια έκθεση θα συμμετάσχει η ελληνική RCH Automotive;

ΝΕΑ

Σε ποια έκθεση θα συμμετάσχει η ελληνική RCH Automotive;

ΝΕΑ

Μετά την ακύρωση της έκθεσης στη Γενεύη η RCH Automotive προσανατολίζεται σε άλλες εκθέσεις με σκοπό να προσελκύσει πελάτες κυρίως από την Ευρώπη

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως  ακυρώνεται γι’ ακόμα μία χρονιά η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Η τέταρτη στο σύνολο, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε να δούμε και να θαυμάσουμε τα νέα προϊόντα της αυτοκίνησης στο φημισμένο σαλόνι από το 2019.

Βασική αιτία των ακυρώσεων και ιδίως τις δύο πρώτες χρονιές ήταν η πανδημία ενώ αργότερα προστέθηκε και η έλλειψη με την παραγωγή των αυτοκινήτων. Το 2023 η αβεβαιότητα έπαιξε το ρόλο της καθώς οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να έχουν την διαβεβαιώσεις από τις εταιρείες (από τα μεγάλα εργοστάσια κυρίως) ότι θα συμμετάσχουν άρα δεν μπορούσαν να πάρουν το ρίσκο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στην έκθεση της Γενεύης είχε δηλώσει συμμετοχή και η ελληνική εταιρεία RCH Automotive. Η συγκεκριμένη κατασκευάζει και εξάγει (κυρίως) αυτοκίνητα σε 17 χώρες, ενώ σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Newsauto, ήδη έχει παραδώσει 258 οχήματα σε πελάτες σε όλον τον κόσμο.

Η RCH Autmotive έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε εκθέσεις του εξωτερικού

Αντί για τη Γενεύη στη… Στουτγάρδη

Advertisement
Advertisement

Η έδρα της είναι στην Κατερίνη και ο τρόπος που λειτουργεί είναι ζηλευτός ακόμα και για ξένες εταιρείες. Μάλιστα, η RCH Automotive διαθέτει μοναδικό κωδικό κατασκευαστή οχημάτων με παγκόσμια αναγνώριση και όλες τις διαπιστεύσεις και πιστοποιήσεις, μεταξύ αυτών και του ISO 9001 για τη σχεδίαση και κατασκευή.

Αυτή θα ήταν η δεύτερη φορά που θα λάμβανε μέρος στην έκθεση της Γενεύης, καθώς η πελατεία της προέρχεται στο 95% από το εξωτερικό. Τελικά, η ακύρωση έβαλλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της RCH Automotive, η οποία θα δώσει το παρών σε έκθεση της Γερμανίας.

Το Newsauto επικοινώνησε με τον επιχειρηματία Σωκράτη Γαγανέλη για να μάθει τα μελλοντικά σχέδια αλλά και σε ποια έκθεση σχεδιάζει η ελληνική εταιρεία να συμμετάσχει: «Μετά την ακύρωση της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη προσανατολιζόμαστε σε άλλες εκδηλώσεις του εξωτερικού. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τα πλάνα μας θα συμμετάσχουμε σε έκθεση της Γερμανίας και συγκεκριμένα στην Retro Classic που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 23-26 Φεβρουαρίου 2023 στην Στουτγάρδη».

Ο Σωκράτης Γαγανέλης

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το Dacia Bigster!
Νέα κάμερα ανίχνευσης παραβίασης του φωτεινού σηματοδότη! (+video)
Το Jeep Gladiator προκαλεί