Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία Beetle του 1964

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία Beetle του 1964

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία Beetle του 1964

ΝΕΑ

Αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια η τιμή του συγκεκριμένου VW Beetle του 1964, μια και έχει μόλις 37 χιλιόμετρα από καινούργιο και δεν έχει αλλαχτεί επάνω του τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Ίσως είναι υπερβολική η τιμή που αναμένεται να φτάσει το συγκεκριμένο Beetle. Εντάξει, είναι ένα από τα αυτοκίνητα- σύμβολα και ιδιαίτερα αυτής της χρονολογίας τα «Σκαθάρια» είναι ακριβά στη μεταπώληση. Το συγκεκριμένο ωστόσο, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

one-million-dollar-vw-beetle-boi-530

Αγοράστηκε το 1967 καινούργιο και έμεινε ως back up στο γκαράζ ενός ιδιοκτήτη που είχε ένα Beetle ακόμα. Έχει διανύσει μόλις 37 χιλιόμετρα συνολικά από καινούργιο και είναι χαρακτηριστικό το ότι δεν έχει αλλαχτεί πάνω του τίποτα απολύτως από τότε μέχρι και σήμερα. Είναι σαν μια χρονοκάψουλα στην οποία μπορεί να μπει κανείς μέσα και να αναπνεύσει ακόμα και τον αέρα του 1964. Αν τα παραπάνω σας «ψήνουν» να κάνετε μια προσφορά και δεν έχετε απογοητευτεί από τις προσδοκίες του 1 εκατομμυρίου για την τελική του τιμή, τότε αναζητήστε την αναγγελία της δημοπρασίας στο site της Hemmings.

one-million-dollar-vw-beetle-boi-640