Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχολικό λεωφορείο στο Μαρούσι «έπεσε» σε σταθμευμένο αυτοκίνητο…

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχολικό λεωφορείο στο Μαρούσι «έπεσε» σε σταθμευμένο αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Σχολικό λεωφορείο στο Μαρούσι «έπεσε» σε σταθμευμένο αυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Λεωφορείο ιδιωτικού σχολείου που δεν χωρούσε να περάσει σε δρόμο στο Μαρούσι εξαιτίας παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων, όχι μόνο έκλεισε το δρόμο για μισή ώρα αλλά χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας – ευτυχώς – μόνο υλικές ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Το Μαρούσι είναι μία από τις πιο κομβικές περιοχές της Αττικής καθώς φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εταιρείες και βρίσκεται δίπλα στην Αττική οδό. Καθημερινά η κίνηση γύρω από το «δαχτυλίδι» είναι μεγάλη και τις ώρες αιχμής επικρατεί το αδιαχώρητο.

Δεκάδες οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν, κάνοντας κυριολεκτικά κατάληψη στα πεζοδρόμια, στις διαβάσεις αλλά και όπου υπάρχουν έστω και λίγα τετραγωνικά μέτρα ελεύθερου χώρου.

Σα να μην φτάνει μόνο αυτό έρχονται να προστεθούν και οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες που σηκώνουν κτήρια μεγαθήρια δημιουργώντας επιπλέον κίνηση αλλά και προβλήματα στους δρόμους εξαιτίας των μεγάλων οχημάτων που κινούνται σε μικρούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Κατάληψη παντού… 

Η Τροχαία αν και γνωρίζει τα τεράστια προβλήματα, αν και ξέρει ότι καθημερινά εκατοντάδες οχήματα σε αυτή την περιοχή παρανομούν αφήνει τα προβλήματα να διαιωνίζονται. Όλα αυτά εις βάρος των μόνιμων κατοίκων που πολλές φορές αδυνατούν να κάνουν χρήση ακόμα και των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης καθώς έχουν καταληφθεί από οδηγούς που παρκάρουν όπου… βρούνε.

Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το λεωφορείο ιδιωτικού σχολείου έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο καθώς δεν υπήρχε χώρος να περάσει.

Advertisement

Η μία πλευρά του δρόμου (όχι αυτή που φαίνεται το χτυπημένο όχημα) είχε καταληφθεί από παράνομα παρκαρισμένα οχήματα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή το λεωφορείο με αυτοκίνητο και να προκληθούν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές καθώς εκείνη την ώρα το σχολικό δεν μετέφερε παιδιά.

Κάποιοι προσπάθησαν να μετακινήσουν με τα χέρια ένα αυτοκίνητο αλλά μάταια…

Όλοι ξέρουν αλλά κανείς δε δίνει λύση…

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο (ένα αστυνομικός με μοτοσικλέτα) έμεινε παρατηρητής και κατέγραψε το περιστατικό. Ο οδηγός του (παράνομα) παρκαρισμένου οχήματος δεν εμφανιζόταν και η «λύση» δόθηκε από τον οδηγό του λεωφορείου που με τη βοήθεια περαστικών και προκαλώντας ζημιά στο όχημά του αποχώρησε από το σημείο…

Advertisement

Ένα καθημερινό φαινόμενο που ενώ είναι γνωστό σε όλους του Κρατικούς φορείς, δυστυχώς συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε όλους τους κατοίκους.

H κίνηση έχει σταματήσει και πίσω γίνεται… χαμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη: Ποιος φέρνει τα αυτοκίνητα της μεγάλης BYD στην Ελλάδα;
Το κοινό κρατά στη ζωή το Audi R8. Για λίγο ακόμα!
Το 2023 αποδείχθηκε πολύ καλό για την Peugeot

 

Advertisement