Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το Land Rover Defender Cabrio της Heritage Customs

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμο το Land Rover Defender Cabrio της Heritage Customs

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το Land Rover Defender Cabrio της Heritage Customs

ΝΕΑ

Η Heritage Customs σκοπεύει να κατασκευάσει έναν πολύ περιορισμένο αριθμό Defender με μαλακή οροφή, επεμβαίνοντας στο νέο μοντέλο της Land Rover, κάνοντας πραγματικότητα το σχέδιο που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό ως ψηφιακό σκίτσο.

Advertisement
Advertisement

Το Valiance Convertible είναι η custom εκδοχή του ανοιχτού Land Rover Defender που η Heritage Customs σκοπεύει να κατασκευάσει σε ένα μικρό αριθμό.

Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής αμαξωμάτων Heritage Customs έχει σε τελικό στάδιο το νέο της δημιούργημα που βασίζεται στο Land Rover Defender. Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, δείχνουν το Valiance Convertible να βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, η διαδικασία γίνεται σε μεγάλο ποσοστό, στο χέρι μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πόλη Enter. Ως βάση για τη δημιουργία του Valiance Convertible χρησιμοποιείται το τρίθυρο Defender 90.

Είχαμε δει στο παρελθόν και ορισμένα ψηφιακά σχέδια για το πώς θα δείχνει τελικά το αυτοκίνητο αλλά τώρα, όπως φαίνεται είμαστε πολύ κοντά στο να δούμε ολοκληρωμένο το προϊόν που μπορεί να παραγγείλει κανείς. Στο πλαίσιο των επεμβάσεων, εντάσσεται και η προσφορά μιας διαφορετικής παλέτας χρωμάτων για το αμάξωμα, εκτός από την κατά το δοκούν επιλογή του χρώματος για το ύφασμα της οροφής με τον ηλεκτρικό μηχανισμό αναδίπλωσης.

Advertisement
Advertisement

Η Heritage Customs θα κατασκευάσει πέντε αυτοκίνητα μέσα στο 2022, με το κάθε ένα από αυτά να κοστολογείται με περισσότερα από 120.000 ευρώ, που σημαίνει πως το κόστος του ανοιχτού Defender, είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό του πεντάθυρου στην Ελληνική αγορά. Η Heritage Customs, προσφέρει τη δυνατότητα και σε όποιον έχει ήδη το αυτοκίνητο να προβεί στη μετατροπή, με ένα κόστος που φτάνει τα 70.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγωνιστικό Land Rover Defender για τα 60 χρόνια James Bond
Land Rover Defender με… καρδιά Tesla
Το Ford GT Alan Mann Heritage Edition στο Σικάγο

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement