Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας θυμίζει κάτι το επόμενο Toyota Crown;

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σας θυμίζει κάτι το επόμενο Toyota Crown;

ΝΕΑ

Σας θυμίζει κάτι το επόμενο Toyota Crown;

ΝΕΑ

Όπως φάνηκε και από τις διαφάνειες που «διέρρευσαν» πρόσφατα, η Toyota ετοιμάζει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για την επόμενη γενιά του πολυτελούς σεντάν μοντέλου της Crown.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται πως η αυτοκινητοβιομηχανία θα επηρεαστεί σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, από τα SUV και η επόμενη γενιά του Toyota Crown είναι άλλη μια απόδειξη.

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά για 15 γενιές από το 1955 έως σήμερα, το Toyota Crown έχει καθιερωθεί ως ένα πολυτελές σεντάν με κίνηση στους πίσω τροχούς που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και της πολυτέλειας για την Toyota στις αγορές όπου διατίθεται. Η καλύτερη στιγμή του μοντέλου της Toyota είναι προφανώς η χρήση του από κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ιαπωνίας.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς όμως, αυτό πρόκειται να αλλάξει στην επόμενη γενιά του Toyota Crown, όπως αποκαλύπτεται στις εικόνες που διέρρευσαν από την Ιαπωνία και φαίνεται ένα ασπρόμαυρο σχέδιο του αυτοκινήτου από τη διαδικασία της κατάθεσης του φακέλου για τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Ο καλλιτέχνης των pixels στο Kolesa.ru, με βάση τις εικόνες αυτές, έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο μακριά, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση του αυτοκινήτου.

Η αλήθεια είναι πως το επόμενο Toyota Crown φέρεται να δέχεται μια ριζική αναβάθμιση στη σχεδίαση του αμαξώματος, με αρκετά στοιχεία που παίρνει από την κατηγορία των crossover/SUV- κάτι που είδαμε πρόσφατα και στις προτάσεις των Citroen (C5 X και C4 X) και Peugeot (408). Οι λεπτομέρειες που ξέρουμε για το επερχόμενο Crown είναι ελάχιστες και σε ότι έχει να κάνει με το όνομα, περιμένουμε κάτι σαν «Crown Cross». Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, περιμένουμε να δούμε είτε ένα τετρακύλινδρο υβριδικό σύνολο 2,5 λίτρων ή ένα turbo 2,4 λίτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πουλήθηκε 1 από τα 84 Toyota 2000GT του 1967
Ανάκληση των ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών Toyota και Subaru!
Toyota GR GT3, πιο κοντά στην πραγματικότητα