Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαν σκηνή από ταινία το φλεγόμενο van (VIDEO)

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαν σκηνή από ταινία το φλεγόμενο van (VIDEO)

ΝΕΑ

Σαν σκηνή από ταινία το φλεγόμενο van (VIDEO)

ΝΕΑ

Μια σκηνή που θυμίζει ταινία δράσης κατέγραψε η κάμερα σε πυροσβεστικό όχημα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, με ένα van που έχει τυλιχτεί στις φλόγες να κατεβαίνει με φόρα και να διασχίζει ένα δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο δείχνει ένα περιπολικό και κάποιον περαστικό να βρίσκεται κοντά στο σημείο από όπου πέρασε το φλεγόμενο van.

Για καλή τύχη όλων, κανείς δεν τραυματίστηκε από το συμβάν και όλα εξελίχθηκαν ικανοποιητικά με τις μίνιμουμ απώλειες να περιορίζονται στο καμένο όχημα και τις μικρές εστίες φωτιάς που ελέγχθηκαν εύκολα, στα σημεία από όπου πέρασε η κινούμενη λαίλαπα. Είναι το είδος της σκηνής που θα περίμενε κανείς να δει σε μια ταινία δράσης, γυρισμένη σε κάποιο studio του Χόλιγουντ και όχι στην πραγματική ζωή, μια και ακόμα και στις λεπτομέρειες, το περιστατικό εξελίχθηκε «κινηματογραφικά».

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μια θυελλώδης μέρα, οπότε θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα και έως ότου έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία, ο αστυνομικός ήταν μόνος του μπροστά σε ένα μοναδικό φαινόμενο», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ενημέρωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Φαγιέτβιλ. Ο ίδιος ο αστυνομικός που ήταν στο σημείο του συμβάντος, σε δηλώσεις τους σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μονάδες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν τόσο γρήγορα ώστε να μπορέσουν να σβήσουν αυτές τις φλόγες». Η πυροσβεστική υπηρεσία, πέραν την άμεσης επέμβασης χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τυχόν χειρότερες εξελίξεις, ανέφερε ως αιτία της φωτιάς στο όχημα, την υπερθέρμανση.

Διαβάστε ακόμα:
H φθηνότερη Bentley κοστίζει 463 ευρώ
Honda Accord του 1992 σαν καινούργιο!
Η Lotus Evora GT εντυπωσίασε τον Jay Leno (VIDEO)