Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σάλος στο Facebook για την φωτογραφική κλήση των 703 χλμ.!

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σάλος στο Facebook για την φωτογραφική κλήση των 703 χλμ.!

ΝΕΑ

Σάλος στο Facebook για την φωτογραφική κλήση των 703 χλμ.!

ΝΕΑ

Πρόκληση για τους χρήστες των social media αποτέλεσε το θέμα του Newsauto.gr για την «καυτή» παράβαση.

Advertisement
Advertisement

Με μοναδικό χιούμορ αντιμετωπίζουν οι Έλληνες οδηγοί την είδηση που δημοσίευσε το Newsauto.gr και αφορά στην κλήση που απέστειλε η Ιταλική Τροχαία σε κάποια ιδιοκτήτρια ενός Ford Focus επειδή όπως φαίνεται κινούνταν με… 703 χλμ./ώρα!

Όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε πραγματικά τα περισσότερα σχόλια των Ελλήνων οδηγών στο Facebook προκαλούν γέλια και όσοι τα διαβάσουν σίγουρα θα φτιάξουν την ψυχολογία τους.

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Δημήτρης σχολιάζει πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο: «Είναι η έκδοση τζετ με 22.566 άλογα. Φοράει τον κίνητρα του F16 flacon. Υπάρχει το μοντέλο!!!»

Ο κ. Γιώργος σχετικά με την κλήση των 703 χλμ. επισημαίνει ότι: «Εγώ παιδιά θα την πλήρωνα και την απόδειξη θα την έβαζα σε κορνίζα στο σαλόνι του σπιτιού μου σε καλύτερο σημείο από το πτυχίο μου! Κάτι σαν πτυχίο πιλότου θα το έβλεπα!»

Ο κ. Παναγιώτης αναφέρει ότι: « Πριν 17 χρόνια με είχαν γράψει για υπερβολική ταχύτητα με ένα Yamaha Town Mate 50cc. Πήγα στον διοικητή της Τροχαίας και γελούσε και ο ίδιος!»

Advertisement

Ο κ. Γιάννης σχολιάζει ότι: «Εγώ ήμουν αλλά όχι με Ford με Honda Jazz!»

Ο κ. Σπύρος αναρωτιέται αν το συγκεκριμένο μοντέλο «φοράει» τουρμπίνα από αεροσκάφος!

Advertisement

Ο κ. Νίκος επισημαίνει ότι: «Και να φανταστείς είχα δει την κάμερα πριν και πλακώθηκα στα φρένα και με έπιασε με 700 χλμ. Φαντάσου να μην είχα φρενάρει!»

Ο κ. Γιώργος αναφέρει ότι: «Εγώ ήμουν παιδιά , κομμένος πήγαινα γιατί δεν κούμπωνε η 3η

Ο κ. Θοδωρής σχολιάζει ότι ο οδηγός του Ford Focus το… «Το έστρωνε και δεν πάταγε!!!»

Advertisement

Ο κ. Γιώργος αναρωτιέται: «Μήπως ήταν καμία delorean σε χαμηλή πτήση;» και ο κ. Νίκος του απαντά ότι «Μάλλον μαχητικό ήταν…»

Ο κ. Δημήτρης εξηγεί με ένα διαφορετικό τρόπο τις… επιδόσεις του αυτοκινήτου εξηγώντας ότι αυτό συνέβη καθώς τον κάλεσε το αίσθημά του και του τόνισε ότι είναι μόνη στο σπίτι!

Ο κ. Γιώργος πάντως φαίνεται αποφασισμένος ότι θα αγοράσει Ford Focus λόγω των επιδόσεών του!

Ο κ. Τάσος δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα: «Με είχαν πιάσει και εμένα το 1999 με το στρογγυλοφάναρο, μόλις το είχα στρώσει που το είχα κάνει 72cc και πήγα να του κάνω ένα άνοιγμα και με τσάκωσαν πάνω που κούμπωνα την τρίτη με 789 χλμ.»

Ο κ. Στέλιος αναφέρει ότι: «Πωλείται Ford Focus για ανταλλακτικά μόνο. Μου πήραν τις πινακίδες επειδή πήγαινα με 700 και δεν μου τις δίνουν πίσω. Το αμάξι είναι το πειραγμένο με τα 3.000 άλογα!»

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή η ηλεκτροκίνηση – Σημαντικές αλλαγές

Εξοργισμένοι οι Έλληνες με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα…

To online σύστημα μπλόκαρε τα Τελωνεία!