Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρολόι εμπνευσμένο από το Le Mans Classic

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρολόι εμπνευσμένο από το Le Mans Classic

ΝΕΑ

Ρολόι εμπνευσμένο από το Le Mans Classic

ΝΕΑ

Η Richard Mille αφιερώνει ένα μοναδικό ρολόι της στον περίφημο 24ωρο του Λε Μαν.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Rolex να έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τον περίφημο 24ωρο αγώνα του Λε Μαν, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι premium κατασκευαστές ρολογιών που αντλούν έμπνευση από τον διάσημο αγώνα αντοχής. Η Richard Mille για παράδειγμα, δεν άφησε την ευκαιρία των 100 χρόνων του αγώνα να περάσει χωρίς να παρουσιάσει το δικό της επετειακό ρολόι αφιερωμένο στο Λε Μαν.

Η Richard Mille δεν είναι άγνωστη πάντως στον 24ωρο του Λε Μαν καθώς στηρίζει από το 2002 τον αντίστοιχο κλασικό αγώνα. Η ελβετική εταιρεία είναι συνεργάτης του Le Mans Classic που πραγματοποιείται με κλασικά αυτοκίνητα στην ίδια διαδρομή της πίστας Sarthe της Γαλλίας και τώρα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι.

Advertisement
Advertisement

Το RM 72-01 LMC είναι βασισμένο σε ένα από τα καλύτερα ρολόγια στον κόσμο έχοντας αποσπάσει πολλά βραβεία. Στην έκδοση Le Mans Classic ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερος με τα χρώματα που κυριαρχούν να είναι το λευκό και το πράσινο, εμπνευσμένα από τον αγώνα.

Μια τρομερή λεπτομέρεια είναι ότι ο αριθμός 16 του χρονογράφου είναι βαμμένος κόκκινος για να υποδείξει την ώρα εκκίνησης του αγώνα, ενώ το λογότυπο του Le Mans Classic με την καρό σημαία είναι ορατή σε διάφορα σημεία του ρολογιού.

Advertisement

Το RM 72-01 Le Mans Classic θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες και η τιμή του αναμένεται να είναι 306.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Rolex αφιερωμένο στο 24ωρο του Λε Μαν
Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender
Ρολόι αφιερωμένο στην Porsche 718 Spyder RS