Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρολόι αφιερωμένο στην Porsche 718 Spyder RS

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρολόι αφιερωμένο στην Porsche 718 Spyder RS

ΝΕΑ

Ρολόι αφιερωμένο στην Porsche 718 Spyder RS

ΝΕΑ

Η Porsche Design παρουσίασε ένα ιδιαίτερο ρολόι το οποίο θα συνοδεύσει τους κατόχους στον premium κόσμο της νέας 718 Spyder RS.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche είναι από τις εταιρείες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μόδα και το lifestyle που ακολουθεί τη φιλοσοφία της, δημιουργώντας πολλά premium αξεσουάρ για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και όταν δεν βρίσκονται μέσα στο σπορ γερμανικό μοντέλο τους.

Πρόσφατα η Porsche παρουσίασε την δυναμική 718 Spyder RS, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα του, πάντα συνοδευόμενο με την πολυτέλεια που πηγάζει από τα μοντέλα της μάρκας. Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νέο αυτό το μοντέλο, η Porsche κατασκεύασε και ένα ιδιαίτερο ρολόι εμπνευσμένο από την Spyder.

Advertisement
Advertisement

Το ρολόι σχεδίασε η Porsche Design και κατασκευάστηκε στην Σόλοθερν της Ελβετίας. Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο σκελετός τιτανίου ο οποίος εκτός από ελαφρύς είναι διαθέσιμος σε ασημί και μαύρη απόχρωση θυμίζοντας ζάντα αυτοκινήτου. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με αντιχαρακτικό κρύσταλλο με 7 επιστρώσεις, ενώ το εσωτερικό πάνελ είναι από ανθρακονήματα σε μαύρο φόντο.

Οι δείκτες είναι κατασκευασμένοι με ένα υλικό που ονομάζεται Super-LumiNova και το δερμάτινο λουράκι είναι από υλικό Race-Tex που συναντάμε και στην καμπίνα της 718 Spyder RS.Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 114 χρώματα για το εσωτερικό πάνελ. Όσο για την τιμή του ρολογιού, αυτό κοστίζει 8.000 ευρώ και μπορεί να αγοραστεί μόνο από κατόχους της Porsche 718 Spyder RS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η τελευταία Porsche 718 με θερμικό κινητήρα!
Σε λίγες μέρες και επίσημα η δεύτερη Porsche 911 Heritage (+video)
Το πανέμορφο ρολόι της Aston Martin με υπογραφή Girard-Perregaux

Advertisement