Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Retro επεμβάσεις στο νέο Jeep Wrangler

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Retro επεμβάσεις στο νέο Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Retro επεμβάσεις στο νέο Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Η Quadratec είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ότι έχει να κάνει με το στυλ αλλά και την απόδοση του Wrangler και τώρα, στην τελευταία γενιά του μοντέλου της Jeep, κάνει επεμβάσεις για να δώσει κάμποσο από το στυλ των παλιότερων θρυλικών εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτικός οίκος παίρνει το νέο Jeep Wrangler και του δίνει ένα ρετρό στυλ από τις πολύ εμβληματικές εκδόσεις του μοντέλου από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90

Ο ιδρυτής της Quadratec, Ted Wentz Jr., έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μοντέλο και αποφάσισε να δημιουργήσει μια έκδοση εμπνευσμένη από τη γενιά του μοντέλου της δεκαετίας του ’80. Η έκδοση αυτή, για την Quadratec έχει ξεχωριστή σημασία μια και προσφέρεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια της εταιρείας. Ο Wentz αποφάσισε να ξεκινήσει την Quadratec αφού αγόρασε το νέο του Wrangler Sahara Edition, εν έτη 1989. Όταν δεν μπορούσε να βρει εταιρείες για να πάρει ανταλλακτικά για το νέο του Jeep, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του και έτσι «γεννήθηκε» η εταιρεία που στην αρχή λειτουργούσε ως διανομέας ανταλλακτικών με έδρα την Πενσυλβανία.

Advertisement
Advertisement

Η Quadratec συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή Greg Henderson για να δώσει «σάρκα και οστά» στην ιδέα της ρετρό εικόνας, φτιάχνοντας μια σειρά από ανταλλακτικά για να πετύχει το στόχο αυτό. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τους προβολείς που αποτελούνται από LED και τα πίσω φώτα, μια ειδικής σχεδίασης μάσκα και διαφορετικούς προφυλακτήρες, καθώς επίσης και νέα πλευρικά σκαλοπάτια. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι ελάχιστες αλλά σημαντικές, με κυριότερη αυτή της τοποθέτησης των καθισμάτων Corbeau Trailcat, ενός συστήματος ψυχαγωγίας Alpine με οθόνη 9 ιντσών και προσαρμοσμένες τσάντες αποθήκευσης για τις πλάτες των καθισμάτων.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Teaser για το νέο ηλεκτρικό Jeep Wrangler (VIDEO)
Nέο Jeep Wrangler Rubicon 392: Πιο ισχυρό από ποτέ (VIDEO)
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο plug-in υβριδικό Jeep Wrangler

 

Advertisement