Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Teaser για το ηλεκτρικό Jeep Wrangler (VIDEO)

Ελλάδα 12:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για το ηλεκτρικό Jeep Wrangler (VIDEO)

Mobility

Teaser για το ηλεκτρικό Jeep Wrangler (VIDEO)

Mobility

Μέσα στο 2021 θα κάνει το ντεμπούτο της η ηλεκτρική εκδοχή του Wrangler της Jeep, του μοντέλου που εμφανίστηκε στο διαφημιστικό της εταιρείας κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Advertisement
Advertisement

Στην επέτειο των 80 ετών της Jeep, θα κάνει ντεμπούτο η ηλεκτρική εκδοχή του Wrangler, του μοντέλου που έχει «συνοδέψει» την ιστορία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

Με το καλογυρισμένο διαφημιστικό για το φετινό Super Bowl, η Jeep έδωσε  μερικές εικόνες από το μέλλον στη δημοσιότητα. Σαν ταινία μικρού μήκους, το διαφημιστικό με τον τίτλο “The Road Ahead” υπογραμμίζει την επαναφορά του ονόματος Wagoneer, δείχνει το επερχόμενο Grand Cherokee L, καθώς και το και το plug-in υβριδικό Wrangler 4xe. Το τελευταίο είναι το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν καθώς ο πρόεδρος της Jeep, Christian Meunier, δήλωσε: «Όλα τα μοντέλα Jeep θα έχουν μια ηλεκτρική επιλογή τα επόμενα χρόνια και θα μεταφέρουν την πράσινη διάθεση και την τεχνολογία 4×4 στο επόμενο επίπεδο».

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν σταματά εκεί καθώς στον ιστότοπό της, παρουσιάζεται ένα concept του ηλεκτρικού Wrangler. Θα παρουσιαστεί ως μέρος του φετινού Easter Jeep Safari. Η Jeep διατηρεί τις λεπτομέρειες «κρυφές» ακόμα αλλά το teaser δείχνει ότι μέρος του concept είναι να παραμείνει η εικόνα του μοντέλου όσο είναι αυτό δυνατό, απαράλλαχτη. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως κλειστής μάσκας με τις επτά «σχισμές» που είναι χαρακτηριστικό σημάδι των μοντέλων της Jeep. Η Jeep παρουσίασε επίσης σταθμούς ηλιακής φόρτισης που θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της εταιρείας και θα εγκατασταθούν σε τοποθεσίες εκτός «κανονικού» οδικού δικτύου.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Νέο Jeep Wrangler Rubicon 392: Πιο ισχυρός από ποτέ (VIDEO)

Advertisement

Ανανέωση και πλήρως νέο εσωτερικό για το Jeep Compass

H Jeep γιορτάζει 80 χρόνια ιστορίας 

 

Advertisement