Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ στη Suzuka για το Renault Megane R.S Trophy-R

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ στη Suzuka για το Renault Megane R.S Trophy-R

ΝΕΑ

Ρεκόρ στη Suzuka για το Renault Megane R.S Trophy-R

ΝΕΑ

Μετά τους ταχύτερους γύρους, που «έγραψε» το Renault Megane R.S Trophy-R στις πίστες Nürburgring (Γερμανία) και Spa-Francorchamps (Βέλγιο) ένα ακόμη ρεκόρ γράφτηκε στην Ιαπωνία (πίστα Suzuka) από το ταχύτερο Megane και οδηγό τον Laurent Hurgon.

Advertisement
Advertisement

 

Με χρόνο 2’25’’454 το Renault Megane R.S Trophy-R, κατάφερε να έχει μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο για την επίδοση αλλά και το γόητρο. Βλέπετε στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, πωλούνται τα περισσότερα μοντέλα Renault R.S (εμπρός από την Γερμανία και την Γαλλία). Η ιστορία των ειδικών εκδόσεων του Megane ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, η οποία, όπως και οι περίφημοι προκάτοχοί της, θέτει νέα ρεκόρ σε πολύ γνωστές πίστες για αυτοκίνητα παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Σε σύγκριση με το Mégane R.S. Trophy, το R.S. Trophy-R, είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο κινητήρα των 300 ίππων αλλά είναι ελαφρύτερο (κατά 130 κιλά) και έχει βελτιωμένη αεροδυναμική. Θα παραχθεί σε περιορισμένη σειρά 500 αριθμημένων εκδόσεων για ολόκληρο τον κόσμο. Από αυτά τα 50 είναι ήδη αγορασμένα στην Ιαπωνία, με το καλύτερο πακέτο εξοπλισμού και θα παραδοθούν στους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Όμως το ρεκόρ του Laurent Hurgon στην Suzuka δεν είναι το μοναδικό για αυτήν την  πλευρά του κόσμου. Η Renault Australia με την βοήθεια του οδηγού των V8 Supercars James Moffat πέτυχε τον ταχύτερο γύρο (για αυτοκίνητο παραγωγής με κίνηση εμπρός) στην πίστα Long Bend Motorsport Park, στο τιμόνι ενός κανονικού Megane R.S με χρόνο 2’14”316.

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ρεκόρ για το Renault Megane RS Trophy-R στο Spa (+video)

Το Renault Megane RS Trophy-R είναι ο νέος βασιλιάς του Ρινγκ (video)

Advertisement

Το Renault Megane RS Cup με αυτόματο κιβώτιο