Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ γύρου στο Ring από τη νέα BMW M3 Touring (+video)

Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ γύρου στο Ring από τη νέα BMW M3 Touring (+video)

ΝΕΑ

Ρεκόρ γύρου στο Ring από τη νέα BMW M3 Touring (+video)

ΝΕΑ

Η πολυαναμενόμενη Touring εκδοχή της νέας Μ3 από τη BMW, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ γύρου στο Nurburgring στην ξεχωριστή κατηγορία των estate αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Προς το τέλος του μήνα περιμένουμε τα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα για τις επιδόσεις των station wagon μοντέλων.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το ρεκόρ αυτό αλλά και το αυτοκίνητο γενικότερα, αναμένονται να ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο μήνα αλλά αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα, είναι πως η BMW M3 Estate θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη. Σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα, ο γνωστός 6κύλινδρος twin turbo κινητήρας με τη χωρητικότητα των 3,0 λίτρων, στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 510 ίππους και 650 Nm ροπής, κάτι που σε συνδυασμό με την xDrive μετάδοση κάνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να είναι υπόθεση 3,4 δευτερολέπτων.

Advertisement
Advertisement

Η τελική ταχύτητα του ταχύτερου estate στο Nurburgring, είναι 290 χλμ./ώρα. Ο χρόνος ρεκόρ του μοντέλου μέσα στην «πράσινη κόλαση» ήταν 7:35:060” και αξίζει να σημειώσουμε πως πέραν των station wagon (μεταξύ των οποίων είναι ο καλύτερος) «αφήνει πίσω» μοντέλα όπως είναι τα Honda NSX δεύτερης γενιάς, BMW M5 Competition και Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 23 Ιουνίου. Στο video που ακολουθεί, φαίνεται τόσο η προσπάθεια για το ρεκόρ, όσο και πολλές «λεπτομέρειες» του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι 4 «άγνωστες» BMW M CSL (+video)
Απίστευτο: Έγδυσαν μία BMW αρπάζοντας ακόμα και το… σαλόνι!
Η Alpina ανανεώνει την εναλλακτική M3

Advertisement

 

 

Advertisement