Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Έγδυσαν μία BMW αρπάζοντας ακόμα και το… σαλόνι!

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Έγδυσαν μία BMW αρπάζοντας ακόμα και το… σαλόνι!

ΝΕΑ

Απίστευτο: Έγδυσαν μία BMW αρπάζοντας ακόμα και το… σαλόνι!

ΝΕΑ

Η άτυχη 3άρα ήταν παρκαρισμένη σε δημόσιο χώρο και έγινε εύκολο θύμα στα χέρια κάποιων πολύ επιτήδειων.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι από εμάς ανησυχούμε για το ενδεχόμενο κλοπής του αυτοκινήτου μας όταν παρκάρουμε σε δημόσιους και κάπως απομονωμένους χώρους. Η ανησυχία βέβαια αφορά ολόκληρο το αυτοκίνητο και όχι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Η άτυχη 3άρα ήταν παρκαρισμένη στην περιοχή Lindenplatz στο Hilden της Γερμανίας. Και το περιστατικό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο 22χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, άφησε το αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο χώρο για να περάσει τη νύχτα.

Το πρωί κάποιοι περαστικοί είδαν ότι το αυτοκίνητο είχε “ψειριστεί” σε απίστευτο βαθμό, και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Advertisement
Advertisement

Η 3άρα ήταν σε αγνώριστη κατάσταση καθώς έλλειπε όλο το εμπρός μέρος, μαζί με τον προφυλακτήρα, το καπό και τα φωτιστικά σώματα. Οι κλέφτες είχαν αρπάξει και διάφορα κομμάτια από τον κινητήρα, αφήνοντας το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στο σημείο.

Οι συνήθεις κλοπές αυτού του τύπου αφαιρούν τους τροχούς ή τους καταλύτες που είναι και η τελευταία μάστιγα. Όμως εδώ είχαν υψηλότερους στόχους.

Advertisement

Μάλιστα δεν σταμάτησαν στο αμάξωμα, αλλά μπήκαν και στο σαλόνι, απ’ όπου αφαίρεσαν ολόκληρο το ταμπλό, το τιμόνι, τον πίνακα οργάνων, το σύστημα πολυμέσων, τον επιλογέα ταχυτήτων και την κεντρική κονσόλα, καθώς και διάφορα κομμάτια από το αυτοκίνητο.

Ο απολογισμός της ζημιάς σε αυτή την 3άρα (F30) υπολογίζεται να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, κάτι που κάνει μάλλον πιο λογικό να αγοράσει ο ιδιοκτήτης ένα νέο αυτοκίνητο παρά να μπει στον κόπο να το φτιάξει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάνει ίππους μια BMW M5 με τα χρόνια; (+video)
Αυτή θα είναι η τελευταία καθαρόαιμη BMW
Πόσο κοστίζει η νέα BMW X1 στην Ελλάδα