Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar

ΝΕΑ

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Manhart δημιουργεί την πιο δυνατή έκδοση του Range Rover Velar έως σήμερα, ανεβάζοντας την απόδοση του κινητήρα στους 600 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Έως τώρα κάποιος που ήθελε το καλύτερο Range Rover Velar μπορούσε απλά να επιλέξει την έκδοση SVAutobiography Dynamic Edition με τον 5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 550 ίππων.

Πλέον όμως η Manhart προσφέρει κάτι ακόμα καλύτερο το οποίο και ονομάζει Velar SV 600 και αποτελεί την αναβαθμισμένη εκδοχή του κορυφαίου έως τώρα Velar. Καρδιά της αναβάθμισης αποτελεί ο επαναπρογραμματισμός της κεντρικής μονάδας του κινητήρα καθώς και της αντικατάστασης της εξάτμισης με νέα αγωνιστικού τύπου. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι αμελητέο καθώς η ισχύς ανεβαίνει από τους 550 στους 600 ίππους με την ροπή να ξεπερνά τα 76 χλγμ.

Advertisement
Advertisement

Για όσους επιθυμούν περισσότερη εξατομίκευση η Manhart προσφέρει επίσης και τις δικές της προτάσεις για την αισθητική του Velar. Διαθέσιμες είναι οι ζάντες ειδικής σχεδίασης 23 ιντσών σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση ενώ μπορούν να προστεθούν και άλλες εξωτερικά αεροδυναμικά βοηθήματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Αντίστοιχα στο εσωτερικό η Manhart προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένων αλλαγών στο φινίρισμα και το διάκοσμο αν και ήδη η έκδοση SVAutobiography είναι προικισμένη με υλικά κορυφαίας ποιότητας που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.