Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Qiantu K50: Ηλεκτρικό supercar από την Κίνα

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Qiantu K50: Ηλεκτρικό supercar από την Κίνα

ΝΕΑ

Qiantu K50: Ηλεκτρικό supercar από την Κίνα

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Qiantu K50, ένα κινεζικό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο που επιδιώκει να φθάσει στην αμερικανική αγορά το 2020 με τη βοήθεια της Mullen Technologies με έδρα την Καλιφόρνια.

Advertisement
Advertisement

 

Το Qiantu K50, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Auto Show της Νέας Υόρκης, είναι χτισμένο σε πλαίσιο αλουμινίου και φοράει αμάξωμα από ανθρακονήματα. Η ανάρτηση χρησιμοποιεί διπλά ψαλίδια εμπρός-πίσω και έχει ρυθμιστεί από τη Mira για τον κατάλληλο σπορ χειρισμό. Η ισχύς προέρχεται από ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί διπλούς ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα, για συνδυασμένη παραγωγή ισχύος 407 PS. Εντούτοις, ο κινητήρας διαθέτει επίσης ένα “overclocking mode” που μπορεί να εκτοξεύσει στιγμιαία την ισχύ σε 435 PS…

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε τη χωρητικότητα της μπαταρίας για τα μοντέλα των ΗΠΑ – τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την Κίνα διαθέτουν μπαταρία 78kWh – μια μοναδική μπαταρία γεμάτη με ενεργή διαχείριση υγρών και θέρμανσης. Το εσωτερικό διαθέτει δερμάτινα καθίσματα από Alcantara με θέρμανση και εξαερισμό. Οι οδηγοί θα βρουν επίσης μεγάλη κεντρική οθόνη, η οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του οχήματος, στο σύστημα κλιματισμού και στις διάφορες εφαρμογές.

Άλλα χαρακτηριστικά του Qiantu K50 περιλαμβάνουν ένα ηλιακό πάνελ τοποθετημένο στην οροφή που τροφοδοτεί ένα σύστημα κυκλοφορίας αέρα μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την καμπίνα δροσερή σε θερμοκρασίες άνω των 77 βαθμών Φαρενάιτ. Η Mullen Technologies θα παρουσιάσει το Qiantu K50 στη Βόρεια Αμερική και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα πριν από το προγραμματισμένο λανσάρισμα το 2020.

Advertisement