Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτότυπο Jeep Wrangler V8 λίγο πριν την κορυφαία έκδοση

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρωτότυπο Jeep Wrangler V8 λίγο πριν την κορυφαία έκδοση

ΝΕΑ

Πρωτότυπο Jeep Wrangler V8 λίγο πριν την κορυφαία έκδοση

ΝΕΑ

To νέο Jeep Wrangler Rubicon V8 6,4l 392 Concept προσφέρει απίστευτες off-road δυνατότητες και 0-100 km/h σε 5 sec.

Advertisement
Advertisement

Όταν ακούτε Jeep Wrangler Rubicon, τι είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό; Είναι σχεδόν αδύνατον να μη σας έρθει το πιο σκληροπυρηνικό τετρακίνητο μοντέλο με απίστευτες off-road δυνατότητες.

Το Jeep Wrangler αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα εκτός δρόμου για σχεδόν 30 χρόνια.

Η θρυλική μάρκα παρουσιάζει το Wrangler Rubicon 392 Concept, όπου κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας V8 6,4 λίτρων με απόδοση 450 ίππους και 610Nm ροπής. Η ισχύς του συνόλου επιτρέπει η νέα έκδοση του Wrangler να επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Διαφορικά και φουλ off-road εξοπλισμό
Το μοντέλο εφοδιάζεται με άξονες Dana 44, κιβώτιο με σχέσεις υποπολλαπλασιασμού, διαφορικά με ηλεκτρονικό κλείδωμα, αλλά και κιτ αύξησης της απόστασης από το έδαφος της Mopar. Το στιβαρό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων σε συνδυασμό με τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν ένα Jeep Wrangler με κορυφαίες επιδόσεις σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Στις αναρτήσεις χρησιμοποιήθηκαν αλουμινένια αμορτισέρ της Fox, ενώ το σύστημα εξαγωγής απέκτησε δύο απολήξεις και ενεργές βαλβίδες που αλλάζουν το ήχο του κινητήρα, εφόσον το επιλέξει ο οδηγός.

Οι άξονες 3ης γενιάς Dana 44, τα διαφορικά εμπρός και πίσω με ηλεκτρονικό κλείδωμα, τα εκτός δρόμου ελαστικά που είναι τοποθετημένα στους ειδικούς τροχούς των 17 ιντσών ώστε να τα συγκρατούν ακόμα και με ιδιαίτερα χαμηλές πιέσεις και η αυξημένη απόσταση κατά 5 εκατοστά δεν αφήνουν αμφιβολίες για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνει ιδανικά το νέο ενισχυμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Advertisement

«Οι φίλοι της Jeep ζητούσαν ένα V8 Wrangler και το νέο Wrangler Rubicon 392 Concept αποδεικνύει ότι μπορούμε να κάνουμε την επιθυμία τους πραγματικότητα.», δήλωσε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep για τη Β. Αμερική. «Από το νέο Wrangler EcoDiesel και το Gladiator, μέχρι το αναμενόμενο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe, η Jeep ξεκάθαρα ακούει τις επιθυμίες των πελατών της. Ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις για το νέο Rubicon 392 Concept, ένα όχημα που προσφέρει οδηγική απόλαυση σε κάθε είδους διαδρομή

Advertisement

Έχοντας κατακτήσει τη διάκριση Trail Rated, το Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά υδάτινα κολλήματα βάθους 94εκ. ενώ εντυπωσιακές είναι και οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής (51,6ο, 29,5ο, 40,1ο).

Τα εντυπωσιακά μηχανολογικά στοιχεία του Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept, συνοδεύονται από αντίστοιχα εντυπωσιακά στοιχεία στην εμφάνιση, όπως τα εκτός δρόμου αξεσουάρ της Mopar, το «φουσκωμένο» καπό και βέβαια τα Red Rock δερμάτινα καθίσματα με τις χρυσές ραφές.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Από ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή αφαιρέθηκε το δίπλωμα;

Τι κρύβει η πινακίδα «COVID19» σε μια πολυτελή BMW εγκαταλελειμμένη στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας;

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)