Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη φωτογραφία από τα… οπίσθια της νέας Toyota Supra

Ελλάδα 8:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη φωτογραφία από τα… οπίσθια της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Πρώτη φωτογραφία από τα… οπίσθια της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι διαρροές φωτογραφιών στο διαδίκτυο από το αμάξωμα της νέας πολυαναμενόμενης Toyota Supra και πλέον, μπορούμε να δούμε και το αρκετά ενδιαφέρον πίσω τμήμα του ιαπωνικού κουπέ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για μια ακόμη φορά στο φόρουμ Supra MKV, φαίνεται ότι το πίσω τμήμα της νέας Supra θα έχει πολλά κοινά με αυτό το παλαιότερου πρωτότυπου FT-1 της Toyota.

Έτσι, ξεχωρίζουμε τα αιχμηρά πίσω LED φώτα, τον εντυπωσιακό διαχύτη σε μαύρο χρώμα με τις διπλές χρωμιωμένες εξατμίσεις και το κεντρικά τοποθετημένο LED φως ομίχλης α λα F1, καθώς επίσης και τη χαρακτηριστικά αναγραφή του ονόματος «Supra» με γραμματοσειρά που παραπέμπει στην προηγούμενη γενιά του ιαπωνικού κουπέ.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τη σχεδίαση του αμαξώματος και ειδικότερα του πάνω τμήματος, το οποίο ανυψώνεται σε σχέση με το υπόλοιπο και θα λειτουργεί ως μια αεροτομή, η οποία θα προσφέρει την απαραίτητη αεροδυναμική επίδοση για ένα γρήγορο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι αναμένουμε μετά από πολύ καιρό φημών, αποκαλύψεων κ.ο.κ. την επίσημη παρουσίαση της νέας Toyota Supra στο επικείμενο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου. Τεχνικά και μηχανικά η νέα Supra θα έχει πολλά κοινά με τη νέα BMW Z4, ως ένα project κοινής εξέλιξης των δύο εταιρειών.

Toyota-supra-leaked-tsiro-1000