Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εμφάνιση της Porsche Taycan στην Κίνα

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εμφάνιση της Porsche Taycan στην Κίνα

ΝΕΑ

Πρώτη εμφάνιση της Porsche Taycan στην Κίνα

ΝΕΑ

Η Porsche ταξίδεψε μέχρι την Κίνα, με σκοπό να παρουσιάσει για πρώτη φορά, έστω και υπό πρωτότυπη μορφή, το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό supercar, την Taycan.

Advertisement
Advertisement

 

Η εμφάνιση στην πολυπληθέστερη χώρα της Γης είναι και η πρώτη από τις τρεις συνολικά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, καθώς θα ακολουθήσουν η Μ. Βρετανία και οι ΗΠΑ. Σε κάθε μία από αυτές η Taycan θα διαθέτει και το ανάλογο γραφικό σχέδιο στην οροφή, όπως για παράδειγμα τον κινέζικο δράκο. Η εμφάνιση της πρωτότυπης Porsche Taycan στην Κίνα, πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Σαγκάης και πιο συγκεκριμένα στο Experience Center της γερμανικής φίρμας. Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Li Chao, που συμμετέχει στο Ενιαίο πρωτάθλημα Carrera Cup για την Ασία, ο οποίος μετά τους πρώτους γύρους δήλωσε ενθουσιασμένος: «Με σπορ αίσθηση, αλλά και εκπληκτικά επίπεδα άνεσης, το πλαίσιο της Taycan καλύπτει ένα ευρύ φάσμα και καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες του οδηγού. Εκτός από το χαμηλό κέντρο βάρους και το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης του πίσω άξονα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ιδανικό ζύγισμα του αυτοκινήτου».

Advertisement
Advertisement

Η Porsche έχει ήδη ανακοινώσει ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Taycan, όπως τις επιδόσεις της, που θα είναι άκρως δελεαστικές (0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, 0-200 km/h σε λιγότερο από 12,0 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 km/h). Να αναφέρουμε ότι η επόμενη εμφάνιση στο κοινό της Taycan θα γίνει κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ, όπου και θα συμμετέχει στην διάσημη ανάβαση, με τον Mark Webber πίσω από το τιμόνι, ενώ η τουρνέ τελειώνει στη Νέα Υόρκη, με τον Neel Jani να αναλαμβάνει δράση.