Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από τη νέα BMW X5

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες από τη νέα BMW X5

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από τη νέα BMW X5

ΝΕΑ

Η BMW X5 που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2023, δεν θα είναι απλά μια ανανέωση αλλά ένα τελείως νέο μοντέλο και αυτό υπογραμμίζεται από τι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν και δείχνουν τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν η Χ5 ήταν πολύ σημαντική για τη BMW μια και είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που την έβαλε στην κατηγορία των SUV.

Οι διαφορές που φαίνονται από τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν λίγες μέρες πριν, δείχνουν ένα αυτοκίνητο που έχει την κομψότητα σε πρώτο πλάνο. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (η οποία επιμένει να αναφέρεται σε αυτή την κατηγορία με το αρκτικόλεξο SAV- Sports Acitvity Vehicle) ετοιμάζεται να αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την BMW X5 του 2024 επιβεβαιώνουν όσα έχουμε δει από κατασκοπευτικές φωτογραφίες και ψηφιακά σκίτσα πολύ πρόσφατα. Η μπροστινή όψη της νέας X5 (αριστερά) δείχνει νέους προβολείς, πιο στενούς, έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και μια μάσκα που δεν φαίνεται να έχει μεγαλώσει σε μέγεθος.

Οι προβολείς δανείζονται σχεδιαστικά στοιχεία από την ολοκαίνουργια X3 και εμφανίζουν πιο επιθετικό σχήμα στα φώτα ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι μια εφαρμογή των μονάδων Laserlight. Αντίστοιχα και τα πίσω φωτιστικά, έχουν τη φωτεινή υπογραφή που περιμέναμε, με ελάχιστες αλλαγές στο σχήμα τους. Απ’ ότι φαίνεται στην εικόνα, τα πίσω φώτα συγκριτικά με εκείνα της υπάρχουσας Χ5 (δεξιά) δεν είναι τόσο στενά και φαίνεται να έχουν περισότερο πλάτος καθώς έρχονται πιο κοντά στο κέντρο του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη σούπερ καμπίνα της νέας Maserati GranTurismo
H τιμή πώλησης του Lexus RZ 450e στην Ελλάδα
Το έξυπνο σύστημα κλιματισμού του Volkswagen ID. 7 (+video)