Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρόταση για camping με το Alpha Wolf+

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόταση για camping με το Alpha Wolf+

Mobility

Πρόταση για camping με το Alpha Wolf+

Mobility

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για pick up που στο μέλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Τώρα, το Alpha Wolf+ αποκτά και «προέκταση» για όσους θα έχουν διάθεση για camping.

Advertisement
Advertisement

Η start up από την Καλιφόρνια, Alpha, έχει στα σχέδιά της μια σειρά από ενδιαφέροντα μοντέλα που μας κάνουν να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Σε αυτή εδώ την περίπτωση, συνεργάστηκε με την κατασκευαστική εταιρεία ειδών camping, Heimplanet για να μας δώσει την πρότασή της για μια έκδοση του Wolf+ με… εκδρομική διάθεση. Οι μοναδικές σκηνές της Heimplanet χρησιμοποιούν μεγάλα φουσκωτά πλαίσια αντί για τους παραδοσιακούς λεπτούς στύλους στήριξης, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι σαν ένα igloo μπορεί να δημιουργηθεί στο πίσω μέρος του pick up και μάλιστα σε λιγότερο από ένα λεπτό και να είναι εξαιρετικά δυνατό σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Το Wolf+ είναι μια εξέλιξη του τυπικού Alpha Wolf- αμφότερα είναι «ασκήσεις επί χάρτου». Το Plus έχει χώρο για τέσσερα άτομα στο εσωτερικό και προφανώς έχει περισσότερη χρηστικότητα σε σχέση με το Wolf. Το «απλό» Wolf προβλέπεται να είναι είτε προσθιοκίνητο είτε τετρακίνητο, ενώ το Wolf+ θα έχει την προοπτική της τετρακίνησης ενώ για τη βασική του έκδοση η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους πίσω τροχούς. Η μπαταρία θα είναι ίδια, με χωρητικότητα από 75 έως 85 kWh και η αυτονομία της εκτιμάται πως θα φτάνει τα 440 χιλιόμετρα.

Η πρόβλεψη της Alpha για την παραγωγή του μοντέλου, κάνει λόγο για το 2023, με εντυπωσιακά στοιχεία σε ότι έχει να κάνει με τις ικανότητες του μοντέλου, όπως είναι η δυνατότητα ρυμούλκησης βάρους 1.360 κιλών για το «απλό» Wolf και 3.050 κιλών για το Wolf+.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα αξεσουάρ του Mitsubishi L200 η φουσκωτή σκηνή για camping (+video)
Η Alpha Motors παρουσίασε και crossover ρετρό πρόταση (VIDEO)
Το Ace της Alpha Motors είναι ένα αξιολάτρευτο retro ηλεκτρικό

Advertisement

 

 

 

Advertisement