Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτα teaser για τα νέα Skoda Kodiaq και Superb

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα teaser για τα νέα Skoda Kodiaq και Superb

ΝΕΑ

Πρώτα teaser για τα νέα Skoda Kodiaq και Superb

ΝΕΑ

Η Skoda, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις καινούργιες γενιές των μοντέλων της τα οποία θα παρουσιαστούν σύντομα.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda βρίσκεται σε έντονη παραγωγική διαδικασία, καθώς κάποια από τα μοντέλα που διαθέτει στην γκάμα της χρειάζονται αλλαγή. Τα στελέχη της το γνωρίζουν αυτό και ήδη κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνει πράξη.

Κατά καιρούς έχουμε ενημερωθεί για τις δοκιμές εξέλιξης που κάνουν στις καινούργιες γενιές κάποιων από τα αυτοκίνητά της. Αυτή τη φορά, η τσεχική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από αυτά.

Πρόκειται για τo καινούργιo Superb, τόσο στην hatchback εκδοχή του όσο και στην Combi (δηλαδή, τη station wagon), όπως και για το νέο Kodiaq. Όπως έχει ανακοινωθεί από τα στελέχη της Skoda, και τα δύο αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν επίσημα το προσεχές φθινόπωρο.

Nέο Skoda Superb

Advertisement
Advertisement

Η νέα, τέταρτη κατά σειρά ως τώρα του Superb θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο τού Ομίλου Volkswagen που βρίσκεται στην Bratislava (Σλοβακία). Το Kodiaq δεύτερης γενιάς θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πόλη Kvasiny, στα βορειοανατολικά της Τσεχίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Skoda και τα δύο καινούργια μοντέλα θα έχουν αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας κατασκευής και θα παραμένουν απαράμιλλα σε ό,τι αφορά στην ευρυχωρία. Θα εξακολουθούν να είναι πρακτικά για τους επιβάτες τους και θα διατίθενται με κινητήρες οι οποίοι θα διαθέτουν είτε σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης είτε Plug-in υβριδική.

Νέο Skoda Kodiaq

Ο Κλάους Τσέλμερ, Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda Auto, είπε σχετικά: «Τα Superb και Kodiaq είναι δύο σημαντικοί “ακρογωνιαίοι λίθοι” στην γκάμα τής Skoda. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο ιδιαίτερο για εμάς να παρουσιάζουμε τις νέες γενιές και των δύο μοντέλων αυτό το φθινόπωρο.

Advertisement

»Το Superb είναι η ναυαρχίδα μας σε ό,τι αφορά και στους κινητήρες εσωτερικής καύσης και θα συνεχίσει να θέτει πρότυπα όσον αφορά στην άνεση και τους χώρους, στην τέταρτη γενιά του, τόσο στην μορφή hatchback όσο και στην Combi..

»Το Kodiaq δεύτερης γενιάς θα ανεβάσει την ασφάλεια, την τεχνολογία και την ευελιξία σε ανώτερο επίπεδο. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι και τα δύο μοντέλα θα προσφέρονται, επίσης, με Plug-in και ήπιες υβριδικές επιλογές (αναφορικά με τους κινητήρες)».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Skoda Enyaq Coupe RS iV
To Skoda Enyaq αποκτά νέα εισαγωγική έκδοση
Skoda: Το Euro VII απειλεί τις θέσεις εργασίας μας