Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Προσπαθεί να φουλάρει Tesla με βενζίνη

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Προσπαθεί να φουλάρει Tesla με βενζίνη

ΝΕΑ

Απίστευτο: Προσπαθεί να φουλάρει Tesla με βενζίνη

ΝΕΑ

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει ότι ακόμα κάποιοι και κάποιες δεν έτοιμοι για τη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Εντάξει, ας παραδεχτούμε ότι η μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή στις μετακίνησης έχει γίνει με έναν ακραίο, σχεδόν βίαιο τρόπο. Αμέτρητα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους, ενώ ταυτόχρονα σχεδόν σε όλα πλέον τα πρατήρια καυσίμων, σε σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα υπάρχει έστω και ένας φορτιστής οχημάτων.

Είναι λοιπόν αδύνατο με όλη αυτή την φρενίτιδα για την ηλεκτροκίνηση να μην έχει παρατηρήσει κάποιος ότι υπάρχουν και ηλεκτρικά αυτοκίνητα ανάμεσά μας. Ιδιαίτερα η Tesla είναι μια εταιρεία που βρίσκεται σε καθημερινή βάση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα κάποιος να μην έχει ακούσει έστω και το ελάχιστο για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό λοιπόν που συμβαίνει στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε και έγινε viral στην Αμερική είναι στα όρια του στημένου. Δύο νεαρές γυναίκες σταματούν στο πρατήριο καυσίμων με το Tesla τους και επιχειρούν να βάλουν βενζίνη στο ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Για αρκετά λεπτά προσπαθούν να βρουν το χώρο υποδοχής για να τοποθετήσουν τη μάνικα, αλλά για μεγάλη τους έκπληξη αυτή απουσιάζει!

Ακόμα όμως και όταν ένας παρατηρητής τους ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό δείχνουν να μην το πιστεύουν και συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να γεμίσουν με βενζίνη το Tesla. Τελικά βρίσκουν μια οπή στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Αληθινό ή ψεύτικο, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην απίστευτη αυτή συμπεριφορά.

Advertisement

Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Elon Musk «επιστρέφει» στην Tesla
O νέος τρόπος για να ξεκλειδώνουν τα Tesla
Σκηνοθεσία η πορεία του Tesla Model X με Autopilot (+video)