Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Elon Musk «επιστρέφει» στην Tesla

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Elon Musk «επιστρέφει» στην Tesla

ΝΕΑ

O Elon Musk «επιστρέφει» στην Tesla

ΝΕΑ

Μετά την εξαγορά του Twitter κάποιοι έσπευσαν να ξεγράψουν τον Musk από την Tesla. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Advertisement
Advertisement

Γκρίνια και παράπονα. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί εδώ και μερικούς μήνες μεταξύ των μετόχων της Tesla οι οποίοι βλέπουν την μετοχή να κατρακυλάει. Και οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι ο Musk εγκαταλείπει την εταιρία για να ασχοληθεί με τις άλλες δραστηριότητές του, ιδίως το νέο του “παιχνιδάκι” το Twitter.

H αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Musk προκαλεί εδώ και χρόνια με την συμπεριφορά του. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι απόλυτα επιτυχημένος με ότι καταπιάνεται. Και οι διαμαρτυρίες ότι ρίχνει το ενδιαφέρον του στο Twitter και όχι στην Tesla μάλλον δεν ευσταθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο, υπάρχει ένα εσωτερικό email από τον Elon Musk προς τους υπαλλήλους του Twitter που τους ειδοποιεί ότι θα είναι διαθέσιμος για συναντήσεις μαζί τους μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς που έχει να κάνει στην Tesla.

Advertisement
Advertisement

Από ότι φαίνεται ο Musk βάζει καινούργιες προτεραιότητες στις ευθύνες του, αν και εξακολουθεί να ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στην μετεξέλιξη και στην βελτίωση του Twitter.

Πάντως, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, σημαντικοί μεγαλομέτοχοι της Tesla συνεχίζουν να είναι προβληματισμένοι με την συμπεριφορά του Musk και θέλουν να επανεξεταστεί η θέση του μέσα στην εταιρία.

Ο Musk όμως έχει υπέρ του την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της Tesla και τους αριθμούς ρεκόρ που καταφέρνει σε όλο τον πλανήτη. Και κατηγορεί την κατάσταση στην οικονομία και την αντιμετώπιση από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα για την πτώση της μετοχής, η οποία όπως υποστηρίζει θα επιστρέψει σύντομα στην άνοδο.

Advertisement

Ο ίδιος επιμένει ότι είναι πάντα σε επαφή του με την εταιρία, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χάσει καμία συνάντηση. Όμως το πρόβλημα που ανησυχεί τους επενδυτές δεν είναι αν βρίσκεται στην εταιρία αλλά η πολιτική διάσταση που έχει πάρει η παρουσία του μέσω των αναρτήσεων του Twitter. Και αυτό μάλλον δεν θα σταματήσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Elon Musk βλάπτει την Tesla
Μέτοχοι Tesla: Γιατί θέλουν να διώξουν τον Musk;
Elon Musk: «Θα παραιτηθώ από το Twitter αν βρω έναν βλάκα»

Advertisement