Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσοχή: Ζημιές χιλιάδων ευρώ χωρίς να το καταλάβετε (+video)

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσοχή: Ζημιές χιλιάδων ευρώ χωρίς να το καταλάβετε (+video)

ΝΕΑ

Προσοχή: Ζημιές χιλιάδων ευρώ χωρίς να το καταλάβετε (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τι έπαθε ένας οδηγός που τόλμησε με μία πολυτελή λιμουζίνα να περάσει ένα πλημμυρισμένο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο θα δείτε ένα σημείο που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πρόκειται για ένα διάσημο πέρασμα το οποίο γεμίζει νερό μετά από μία γερή βροχή.

Φυσικά, όσοι γνωρίζουν το Ford River της Βρετανίας, το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι και προτιμούν να κάνουν μία παράκαμψη προκειμένου να το ρισκάρουν.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άτυχοι που στην άγνοια τους το ρισκάρουν να περάσουν απέναντι. Μάλιστα, υπάρχει και κοινό που στήνεται να θαυμάσει ή να τραβήξει βίντεο όποιον την πατήσει. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι κολλούν και μένουν στο νερό, κάποιοι άλλοι διαφεύγουν από την υδάτινη παγίδα.

Advertisement
Advertisement

Όπως ο οδηγός της Mercedes, ο οποίος μπορεί να κατάφερε να διαφύγει, αλλά όπως θα δείτε στη συνέχεια από το καπνό είναι πολύ πιθανό να έχει προκαλέσει μεγάλη βλάβη στον κινητήρα του. Αν είναι τυχερός μπορεί ο καπνός που βλέπετε να είναι το νερό που εξατμίζεται. Αλλά είναι δεδομένο πως εφόσον το νερό μπεί στον κινητήρα, τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο…

Όπως και να έχει καλό είναι όταν βλέπουμε πολύ νερό μπροστά μας να μην το ρισκάρουμε. Όχι μόνο επειδή μπορεί να θέσουμε σε κίνδυνο το αυτοκίνητό μας αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, η πιο σοφή κίνηση είναι η όπισθεν και η μία εναλλακτική διαδρομή. Όσο μεγάλη και αν αυτή είναι…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια «Μπάρμπαρα»; Δείτε πως επιβιώνουν στους -50 βαθμούς! (+video)
Προσοχή στον μαύρο πάγο! Ό,τι πιο ύπουλο μπορεί να αντιμετωπίσει ένας οδηγός!
Τι γίνεται αν περάσεις με το αυτοκίνητο μέσα από πολύ νερό; (+video)