Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο προσιτό το Ford Kuga PHEV

Ελλάδα 2:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο προσιτό το Ford Kuga PHEV

ΝΕΑ

Ακόμη πιο προσιτό το Ford Kuga PHEV

ΝΕΑ

Το δημοφιλές Plug-In Hybrid μοντέλο της Ford μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας μέσω της Ford Lease στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line X.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Kuga PHEV παραμένει ψηλά στην λίστα των αγαπημένων Plug-In Hybrid μοντέλων της αγοράς, έχοντας στο ενεργητικό του εξαιρετικά νούμερα σε πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021, το 2022, αλλά και το 2023 μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Συνδυάζοντας την ελευθερία κίνησης και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει ο 2,5 λίτρων βενζινοκινητήρας με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζει περιστασιακά ο ηλεκτροκινητήρας, το Ford Kuga PHEV προτάσσει το όφελος του χαμηλού λειτουργικού κόστους ως απόρροια της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου που δεν υπερβαίνει τα 1,2 λίτρα/100 χλμ. στο συνδυασμένο κύκλο.

Advertisement
Advertisement

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεων που κατέγραψε τόσο το 2021 όσο και το 2022, το Ford Kuga PHEV κερδίζει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας της αγοράς το 2023, αποτελώντας μία δημοφιλή επιλογή στη Γηραιά Ήπειρο στην κατηγορία των Plug-In Hybrid μοντέλων.

Συνδυάζοντας  την αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης και την ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων της Ford, το Kuga PHEV συνθέτει μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο SUV της μεσαίας κατηγορίας.

Advertisement

Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον οδηγό και τις ανάγκες του, το νέο Kuga PHEV προτάσσει σημαντικά οδικά χαρακτηριστικά σε δρόμους με στροφές, άνεση και ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και ευελιξία μέσα στην πόλη.

Τώρα, αυτό το «πακέτο» είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα στην έκδοση ST-Line X μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ford Lease που εξασφαλίζει προνομιακούς όρους, μηναίο μίσθωμα με μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Μίσθωση Ford Lease με σημαντικά πλεονεκτήματα

Advertisement

Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease το νέο τους Kuga Plug-In Hybrid απολαμβάνοντας  μια σειρά από πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με πλήρη πακέτα υπηρεσιών.

Σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου αποδεικνύεται εύκολη, καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford, ενώ η παρουσίασή του στον πελάτη γίνεται από τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford.

Advertisement

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV οι πελάτες λαμβάνουν ένα πακέτο υπηρεσιών που αφορά την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford.

Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Στα παραπάνω προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease

  • Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X
  • Μηνιαίο μίσθωμα: €329 (πλέον Φ.Π.Α)
  • Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες
  • Ετήσια χλμ.: 20.0000
  • Προκαταβολή: €9.000 (πλέον Φ.Π.Α)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Kuga PHEV: Με κορυφαία υβριδική τεχνολογία
Νέα έκδοση Ford Kuga Graphite Tech
Δοκιμή: Ford Focus 1.0 EcoBoost Hybrid 48V 125 PS