Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga PHEV: Με κορυφαία υβριδική τεχνολογία

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Kuga PHEV: Με κορυφαία υβριδική τεχνολογία

ΝΕΑ

Ford Kuga PHEV: Με κορυφαία υβριδική τεχνολογία

ΝΕΑ

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Ford Kuga συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των οδηγών κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση σε ευρωπαικές πωλήσεις στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Jato Dynamics για 26 χώρες της Ευρώπης, οι συνολικές πωλήσεις του νέου Ford Kuga PHEV το κατατάσσουν δυναμικά στην κορυφή των πωλήσεων τα δυο τελευταία έτη (2021 και 2022), κάτι που αποδεικνύει την αξία και τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του.

Η διαφορά του νέου Kuga PHEV από τον ανταγωνισμό επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του μοντέλου σε οικονομία καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας, σε επιδόσεις αλλά και σε συνολική απόδοση, μάλιστα σε όλες τις συνθήκες και οδηγικά σενάρια.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης του νέου Kuga PHEV συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2.500 κυβικών που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, Η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται σε 225 ίππους, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία φτάνει μέχρι και τα 64 χιλιόμετρα συνδυαστικά και τα 88 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης που χαρίζει ο καταξιωμένος κινητήρας βενζίνης και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στον προηγμένο ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh (φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες), το νέο Kuga PHEV συνιστά μια εξαιρετική λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

Οι οδηγοί του νέου Ford Kuga PHEV μπορούν να επιλέγουν πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισής, το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου.

Advertisement

Η μοναδική εφαρμογή FordPass αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphone, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει.

Advertisement

Επίσης, η εφαρμογή FordPass προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε «νυκτερινά» τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Το νέο Kuga Plug-In Hybrid είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line X με μηδενικό εταιρικό φόρο, προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 56 χλμ. με βάση το πρωτόκολλο WLTP, κατανάλωση καυσίμου 1,2 λιτ./100 και εκπομπές CO2 από 22 g/χλμ.
Με μηνιαίο μίσθωμα (πλέον ΦΠΑ) 335 ευρώ, διάρκεια 48 μήνες/20.000 χιλιόμετρα ανά έτος και προκαταβολή 9.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Advertisement

Το νέο Ford Kuga PHEV προσφέρει επίσης στους τυχερούς πελάτες επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης όπως προαναφέρθηκε.

Κορυφαίες επιδόσεις λοιπον από το νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV σε συνδυασμό με εξαιρετική άνεση, ευχάριστη οδική συμπεριφορά, ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2, καθώς και με 8 χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Kuga PHEV: Ξανά best-seller!
Ford Kuga PHEV: Συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους
Ford Kuga PHEV: Με κατανάλωση μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. και κορυφαία απόδοση