Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσφορές Black Friday από τη Citroёn

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσφορές Black Friday από τη Citroёn

ΝΕΑ

Προσφορές Black Friday από τη Citroёn

ΝΕΑ

Η Citroёn προσφέρει προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα, μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στη δημοφιλέστερη εκπτωτική περίοδο του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

H Citroёn συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday, διευκολύνοντας τους φίλους της μάρκας να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της που επιθυμούν, χωρίς πολλούς δισταγμούς.

Καθόλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroёn προσπαθεί να προχωράει σε τολμηρές κινήσεις και καινοτόμες λύσεις.

Οι προσφορές αποτελούν μέρος αυτών των χαρακτηριστικών κι έτσι, η γαλλική εταιρεία αποφάσισε φέτος να κάνει τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους τους υποψήφιους αγοραστές μία ευκολότερη διαδικασία.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, προνομιακές τιμές θα ισχύουν για όλη την γκάμα των μοντέλων της έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Στις προτάσεις Black Friday της Citroën συμπεριλαμβάνονται και τα best seller της μάρκας Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C5 Aircross όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις, δηλαδή αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου.

Advertisement

Τα περιζήτητα χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroёn, όπως άνεση, εξοπλισμός, «value for money», γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια, σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, πιθανότατα να συζητηθούν στο φετινό θεσμό Black Friday.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσφορές Black Friday από την Peugeot
Ποιες μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει η Citroen στο C3 Aircross;
Νέο Citroen e-C3: Ηλεκτροκίνηση για όλους