Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσφορές Black Friday από την Peugeot

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσφορές Black Friday από την Peugeot

ΝΕΑ

Προσφορές Black Friday από την Peugeot

ΝΕΑ

Η Peugeot συμμετέχει και πάλι στη δημοφιλέστερη εκπτωτική περίοδο του χρόνου με τις ενδιαφέρουσες προτάσεις «Black Friday by Peugeot».

Advertisement
Advertisement

Ο θεσμός Black Friday έρχεται νωρίτερα το 2023, χάρη στη γαλλική εταιρεία. Ουσιαστικές προσφορές που ισχύουν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Peugeot διευκολύνουν ιδιαίτερα την απόκτηση ενός μοντέλου της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τον premium προσανατολισμό.

H Peugeot, που διαθέτει μία πλήρη γκάμα μοντέλων με εξελιγμένους κινητήρες και με σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική, η οποία στοχεύει στην προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

Οι προτάσεις «Black Friday by Peugeot» ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο αντιπροσωπειών της εταιρείας για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot, συμπεριλαμβανομένης όλης της γκάμας των δημοφιλών SUVs της και του πρώτου fastback μοντέλου της, 408.

Για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύει επιπλέον πενταετής εργοστασιακή εγγύηση και Οδική βοήθεια. Είναι θεμιτό να πούμε ότι για άλλη μια χρονιά, η Peugeot πρωτοστατεί στη διασημότερη εκπτωτική εποχή του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Peugeot E-Rifter δείχνει τον δρόμο
Δοκιμή: Peugeot 408 Plug-in Hybrid 225 PS
Δοκιμή: Peugeot 2008 1.2 PureTech 130 PS EAT8