ΝΕΑ

Ποιες μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει η Citroen στο C3 Aircross;

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιες μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει η Citroen στο C3 Aircross;

ΝΕΑ

Ποιες μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει η Citroen στο C3 Aircross;

ΝΕΑ

Το αργότερο μέχρι το 2025 η Citroen θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του C3 Aircross το οποίο θα έχει μία εντελώς νέα προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Η Citroën πρόκειται να φέρει επανάσταση στην αγορά των SUV με τη δεύτερη γενιά του C3 Aircross, μετατρέποντάς το σε ένα επταθέσιο ηλεκτρικό SUV, μια κίνηση που επιβεβαίωσε ο CEO Thierry Koskas.

Το νέο μοντέλο, το οποίο αποκαλύφθηκε μέσω εικόνων teaser μετά την παρουσίαση του e-C3, θα διατηρήσει την ιδιότητα του B-segment και θα υιοθετήσει μια συμβατική διάταξη δύο-τριών-δύο θέσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των οικογενειών για πρόσθετο χώρο.

Η βάση αυτού του νέου SUV θα είναι η νέα πλατφόρμα Smart Car, η οποία χρησιμοποιείται σήμερα στο e-C3, αλλά επεκτείνεται σημαντικά για να φιλοξενεί άνετα επτά επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Το e-C3, εξοπλισμένο με μια μπαταρία 44 kWh που προσφέρει αυτονομία 320 χιλιόμετρα, θέτει τις βάσεις για την ηλεκτρική παραλλαγή του C3 Aircross.

Επιπλέον, η Citroen σχεδιάζει να διατηρήσει και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους καταναλωτές.

Advertisement

Οπτικά, το νέο C3 Aircross θα απομακρυνθεί από τις απαλές καμπύλες του προκατόχου του, υιοθετώντας μια πιο τολμηρή σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από πιο τετράγωνα χαρακτηριστικά.

Αναμένεται να είναι ένα από τα πιο προσιτά επταθέσια της αγοράς, θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Dacia Jogger, προσφέροντας στις οικογένειες μια οικονομική αλλά και ευρύχωρη εναλλακτική λύση.

Advertisement

Τα στελέχη της Citroën πρόκειται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το καινοτόμο SUV το επόμενο έτος, με την άφιξή του να αναμένεται το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τιμή-έκπληξη για το Citroen C3 Aircross
Ποιοι θα οδηγούν τα 7θέσια Citroen C3 Aircross; (+video)
Το νέο Citroen C3 Aircross αλλάζει τις ισορροπίες στην κατηγορία