Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Jaguar XE για το 2019

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς ανανέωση η Jaguar XE για το 2019

ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Jaguar XE για το 2019

ΝΕΑ

Σε δοκιμές εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των κατασκόπων η Jaguar XE με τους Βρετανούς να θέλουν να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην κατηγορία λόγω και του ολοένα αυξανόμενου ανταγωνισμού. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπικές φωτογραφίες μας έρχονται από την ιστοσελίδα carscoops και μας δείχνουν το sedan της βρετανικής εταιρίας να κινείται σε άγνωστη διαδρομή. Όλο το αμάξωμα από τις κολώνες και κάτω φέρει καμουφλάζ, ενώ από εκεί και πάω είναι “γυμνό”. Προφανώς οι αλλαγές που σχεδιάζει η Jaguar για την ΧΕ δεν πρόκειται να περάσουν πάνω από αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, οι εξωτερικές αλλαγές θα φανούν στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με “συνοδεία” από τα φωτιστικά σώματα που θα δεχτούν τις περιποιήσεις των σχεδιαστών τόσο εμπρός όσο και πίσω.

jaguar-xe-spyshots-2Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου της βρετανικής εταιρίας αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο Σαλόνι της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο με τις αλλαγές να αφορούν τόσο τον εκμοντερνισμό της σχεδίασης όσο και τα μηχανικά μέρη της XE.

To πολυτελές sedan της Jaguar αναμένεται να αποκτήσει ένα ήπιας μορφής υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν, αναμένεται να μειώσει σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση καυσίμου, ενώ δε αποκλείεται να δούμε και κάποια μικρή βελτίωση και στις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Πηγή: Carscoops