Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το νέο roadster της MG (+video)

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχεδόν έτοιμο το νέο roadster της MG (+video)

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμο το νέο roadster της MG (+video)

ΝΕΑ

Η MG κυκλοφόρησε ένα ακόμη video που μας «προετοιμάζει» για την παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του πρωτοτύπου Cyberster, που είχε παρουσιαστεί στη Σαγκάη το 2021.

Advertisement
Advertisement

Στο video διακρίνεται ένα σχέδιο που έχει «απομακρυνθεί» αρκετά από το πρωτότυπο αλλά διατηρεί την αρμονική κατανομή των όγκων του αμαξώματος.

Από αυτά που διακρίνουμε από το video, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η επιλογή της διάταξης των πίσω φώτων που παραπέμπουν σε «μισή σημαία» της Βρετανίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια μορφή τόξου που «δείχνει» την πορεία, όταν λειτουργούν τα φλας. Ένα ακόμα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που μεταφέρεται από το πρωτότυπo είναι το κατάλληλα διαμορφωμένο πίσω μέρος στο οποίο πλαισιώνονται αυτά τα βέλη, το οποίο είναι διακοσμημένο με μια λωρίδα LED.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο διατηρεί επίσης την ανοιχτή μπροστινή μάσκα, τον μεγάλο πίσω διαχύτη και τους «τραβηγμένους» οβάλ προβολείς εμπρός. Η οροφή είναι υφασμάτινη αναδιπλούμενη και πλαισιώνεται από πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, όπως εκείνες ορισμένων μοντέλων της Lamborghini. Στο πρωτότυπο Cyberster είχαμε δει πρόβλεψη για ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης (που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής), το οποίο θα επέτρεπε και εξαιρετικές επιδόσεις, με αιχμή του δόρατος το 0-100 χλμ./ώρα που θα ήταν κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η AMG έχει και καρέκλα γραφείου στη γκάμα της (+video)
MG Cyberster: Ένα εντυπωσιακό roadster από το μέλλον
Tesla: Πισίνες και σαλόνια για όσους περιμένουν στους ταχυφορτιστές της