Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η AMG έχει και καρέκλα γραφείου στη γκάμα της (+video)

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AMG έχει και καρέκλα γραφείου στη γκάμα της (+video)

Car Gadget

Η AMG έχει και καρέκλα γραφείου στη γκάμα της (+video)

Car Gadget

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε μία Mercedes AMG; Θέλετε οπωσδήποτε κάτι με τα τρία αυτά γράμματα; Το σήμα με τρία γράμματα έχει κοσμήσει αμέτρητα σπορ αυτοκίνητα και τώρα μπορεί να… στολίσει και το γραφείο του σπιτιού σας.

Advertisement
Advertisement

Η καρέκλα γραφείου της AMG θα σας βοηθήσει να κάθεστε περισσότερο στα εταιρικά meetings.

Η δουλειά γραφείου γίνεται πλέον με άνεση αλλά και σπορ αίσθηση. Η καρέκλα γραφείου της AMG σας στηρίζει. Το… κάθισμα διαθέτει ψηλή πλάτη με ενσωματωμένο προσκέφαλο, έντονα πλαϊνά στηρίγματα και προέκταση στη  βάση του. Το κάθισμα διαθέτει ακόμη τρύπες για ζώνες τριών σημείων και το πολυπόθητο σήμα της AMG.

Advertisement
Advertisement

Ολόκληρη (η κατασκευή και η βάση της) ζυγίζει 39 κιλά και κοστίζει 3.500 ευρώ. Ο ιστότοπος της AMG σάς επιτρέπει να παραγγείλετε έως και 100 (αν όλοι στην εταιρία μοιράζεστε το ίδιο πάθος). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής.

H καρέκλα γραφείου AMG έρχεται με μαύρη βάση από χάλυβα, powder-coated, ροδάκια χρωμίου και δυνατότητα ρύθμισης ύψους. Μπορείτε να προσαρμόσετε την πλάτη, ακριβώς όπως το κανονικό κάθισμα και διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια.

Advertisement

Οι καρέκλες AMG Performance, κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα αυτοκίνητα και διαθέτουν την ίδια υψηλής ποιότητας ταπετσαρία Artico και Dinamica. Η AMG ολοκληρώνει το σχέδιο της καρέκλας προσθέτοντας κόκκινες διακοσμητικές ραφές, που προσθέτουν μια σπορ αίσθηση στην καρέκλα.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν τολμήσει πολλές φορές στο παρελθόν, να ασχοληθούν με έπιπλα γραφείου (κυρίως καρέκλες/καθίσματα). Το 2017, η Ferrari παρουσίασε ένα ζευγάρι καρέκλες γραφείου που είχαν τιμή 8.500 ευρώ, ενώ και η Lamborghini είχε παρουσιάσει ένα κάθισμα για gamers με σχεδόν ίδια τιμή. Η καρέκλα γραφείου της AMG είναι πιο προσιτή , αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην ακριβή πλευρά των επίπλων γραφείου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H AMG GT R της BSTC έχει 903 ίππους
Αυτή είναι η πιο σκληροπυρηνική Mercedes G-Class!
Πόσο λέτε ότι κοστίζει το μεγάλο σέρβις της Mercedes-AMG One;

 

Advertisement