Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών η Cadillac Escalade των 600 PS

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προ των πυλών η Cadillac Escalade των 600 PS

ΝΕΑ

Προ των πυλών η Cadillac Escalade των 600 PS

ΝΕΑ

Μια έντονα καμουφλαρισμένη Cadillac Escalade που εντοπίστηκε το τελευταίο διάστημα δίπλα σε ορισμένες επίσης καμουφλαρισμένες Corvette εικάζεται πως είναι η κορυφαία έκδοση με V8 κινητήρα 600 PS.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά της Cadillac Escalade βρίσκεται κοντά μας από το περασμένο καλοκαίρι όμως φαίνεται πως η αμερικάνικη εταιρία βάζει ακόμα τις τελικές πινελιές στην κορυφαία έκδοση V της ναυαρχίδας των SUV της.

Οι φήμες θέλουν την Escalade V να είναι έτοιμη προς το τέλος της φετινής χρονιάς ή τις αρχές του 2022 και οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του SUV με εμφανείς τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες τετράγωνες απολήξεις της εξάτμισης αποδεικνύουν πως η εξέλιξη προχωρά κανονικά.

cadillac escalade

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να έχει όλα τα κατάλληλα αισθητικά στοιχεία που θα δηλώνουν την διαφορετικότητα του μοντέλου και εκτός από τους μεγάλους αεραγωγούς και την εξάτμιση, η Escalade V θα έχει ειδικής σχεδίασης ζάντες και φυσικά ένα διάκοσμο ανάλογο του πιο δυναμικού ύφους και στο υπερπολυτελές εσωτερικό.

Πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει την Escalade V να χρησιμοποιεί τον 6.2 V8 turbo κινητήρα της CT5-V με απόδοση που θα φθάνει ή ακόμα και θα ξεπερνά τους 600 PS. Πάντως εκτιμάται πως η Esclade V θα είναι η τελευταία έκδοση του μεγάλου SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης καθώς η επόμενη γενιά του μοντέλου θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 30 ηλεκτρικών μοντέλων που έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει η GM μέχρι το 2025.

cadillac escalade

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
CT5-V Blackwing: Η ισχυρότερη Cadillac στα χρονικά
GM: Ηλεκτρικό ISV για τον στρατό των ΗΠΑ
Νέο εργοστάσιο μπαταριών από τις GM και LG