Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο SsangYong Rexton

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο SsangYong Rexton

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο SsangYong Rexton

ΝΕΑ

Το μεγάλο SUV της SsangYong ανανεώθηκε και ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι η SsangYong βασανίζεται με οικονομικά προβλήματα και θέματα που μπορούν να την οδηγήσουν σε «αφανισμό» από τον χάρτη των αυτοκινητοβιομηχανιών, η κορεάτικη φίρμα κατάφερε να βρει χρόνο να ασχοληθεί με το Rexton και συγκεκριμένα με την ανανέωσή του.

Το SsangYong Rexton αποτελεί την ναυαρχίδα της γκάμας των SUV της εταιρείας και στην ανανεωμένη του εκδοχή συναντάμε νέα γρίλια, η οποία δεν έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του μοντέλου.

Βέβαια, ευχάριστο είναι το γεγονός ότι η SsangYong δείχνει σημαντικά στοιχεία ανανέωσης και «εκμοντερνισμού», όσο αυτό είναι στην προκειμένη περίπτωση ζωτικής σημασίας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το αισθητικό τμήμα, το Rexton εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει περισσότερη ιπποδύναμη. Ο γνώριμος 2.2 diesel κινητήρας παραμένει κάτω από το καπό του μεγάλου SUV, αλλά πλέον αποδίδει 202 ίππους και 441 Nm ροπής, δηλαδή 22 ίππους και 21 Nm παραπάνω σε σχέση με το προ-facelift μοντέλο.

Advertisement

Το κιβώτιο που μέχρι τώρα η κορεάτικη φίρμα εξοπλιζόταν από τη Mercedes έμεινε στην άκρη για τα… “μάτια” ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων από τη Hyundai. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πολύ αθόρυβο και σε συνδυασμό με την καλύτερη αεροδυναμική, κατατάσσει την καμπίνα του νέου Rexton ως την πιο ήσυχη της κατηγορίας.

Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας, όπως και το Apple CarPlay και Android Auto, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μια 8 ιντσών οθόνη αφής.

Το ανανεωμένο SsangYong Rexton προσφέρεται στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και η τιμή εκκίνησης είναι 37.995 λίρες (44.372 ευρώ).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
SOS από τη SsangYong: Απειλείται με πτώχευση
Η SsangYong εξελίσσει το Korando EV
Η SsangYong ανανεώνει το Tivoli