Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πού νιώθει πιο άνετα ο σκύλος σας στο αυτοκίνητο σας;

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού νιώθει πιο άνετα ο σκύλος σας στο αυτοκίνητο σας;

ΝΕΑ

Πού νιώθει πιο άνετα ο σκύλος σας στο αυτοκίνητο σας;

ΝΕΑ

Για όλους όσοι ενδιαφέρονται, μια νέα μελέτη αποκαλύπτει τη θέση στο αυτοκίνητο όπου ο σκύλος τους θα αισθάνεται πιο άνετα και δεν θα δυσφορεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, εν όψει Χριστουγέννων.

Advertisement
Advertisement

Τα ταξίδια με τους τετράποδους φίλους μας, είναι κάτι που απασχολεί όλους όσοι μεγαλώνουν μαζί με ένα σκύλο.

Για τους σκύλους και τους γονείς τους, τα ταξίδια με αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αρκεί να υπάρχουν κάποιες βασικές γνώσεις που αφορούν τη διάθεση του τετράποδου φίλου μας και πως αυτή επηρεάζεται από τη θέση που τον έχουμε στο αυτοκίνητο αλλά και τη μουσική που ακούει.

Advertisement
Advertisement

Για να είναι κάθε ταξίδι ευχάριστο για τα σκυλάκια μας η Compare the Market πραγματοποίησε μια έρευνα που μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τα παραπάνω. Όπως αποκαλύπτει η μελέτη τα σκυλιά ένιωθαν πιο άνετα στο πίσω κάθισμα έχοντας οπτική επαφή με τον ιδιοκτήτη τους. Σε αυτή τη θέση, παρατηρήθηκε μείωση 9,5% στο μέσο όρο των καρδιακών τους παλμών.

Αντίθετα, όταν τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο πορτμπαγκάζ, η αύξηση κατά 20,4% των καρδιακών παλμών, κατέδειξε πως το στρες που περνούν εκεί, είναι μεγάλο και το σημείο αυτό ως θέση για το σκύλο, καλό θα είναι να αποφεύγεται. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πλαίσιο της έρευνας, χρησιμοποιήθηκαν Jack Russel, Poochon, Cocker Spaniel και Red Fox Labrador, για να καλυφθεί ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών βάσει μεγέθους.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τη μουσική που βοηθάει να μένουν οι τετράποδοι φίλοι σε ηρεμία, από την έρευνα προκύπτει πως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που βάσει του ρυθμού της, δεν ξεπερνά τα 50 με 60 BPM. Η πλήρης μελέτη, συμπεριλαμβανομένης και μιας Spotify playlist που έχει σχεδιαστεί για να ηρεμεί τα σκυλιά, είναι εδώ: https://www.comparethemarket.com.au/car-insurance/pooch-perfect-cars/

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι… full ηλεκτρικά! (video)
Το θωρακισμένο του Ερντογάν που προσπάθησε να… ρίξει τον Εβρο (VIDEO)
Σκυλίσια ζωή με το απίστευτο Dog Mode των Tesla

 

 

Advertisement