Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που κόπηκαν 716 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 24 ώρες;

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Που κόπηκαν 716 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 24 ώρες;

ΝΕΑ

Που κόπηκαν 716 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε 24 ώρες;

ΝΕΑ

Σε μόλις μία ημέρα βεβαιώθηκαν 1.586 παραβάσεις μεταξύ των οποίων και 9 για φθαρμένα ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

Στο στόχαστρο της Τροχαίας έχουν εισέλθει οι παραβάτες οδηγοί που κινούνται στην Κεντρική Μακεδονία ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα αλλά και οι επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές.

Μάλιστα το άκρως εντυπωσιακό εύρημα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία αφορούσε στις παραβάσεις για φθαρμένα ελαστικά! Ναι σωστά διαβάσατε κάποιοι τροχονόμοι έσκυψαν να ελέγξουν τα ελαστικά των οχημάτων και αφού διαπίστωσαν την άσχημη κατάστασή τους σε 9 οχήματα στη συνέχεια βεβαίωσαν τα σχετικά πρόστιμα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομικής Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και σε αυτό το πλαίσιο σε μόλις 24 ώρες ελέγχθηκαν 4.151 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.586 παραβάσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Οι περισσότερες από αυτές δηλαδή οι 716 αφορούσαν σε κίνηση με υπερβολική ταχύτητα, 645 για λοιπές παραβάσεις του ΚΟΚ, 60 για παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία,  πεζόδρομους, λεωφορειόδρομους, διαβάσεις και πεζοδρόμια, 38 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 35 για ΚΤΕΟ, 27 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 15 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 15 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 12 για αντικανονικό προσπέρασμα, 9 για φθαρμένα ελαστικά, 7 για χρήση κινητού τηλεφώνου και 7 για αντικανονικούς ελιγμούς.

Η προσπάθεια για την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων και της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο είναι καθημερινή και η Τροχαία υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Advertisement

ΦΩΤΟ:EUROKINISI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ! Η Τροχαία έκοβε 655 κλήσεις καθημερινά στην Αττική
Που βεβαιώθηκαν 172 κλήσεις σε μόλις 6 ώρες;
Η πιο αποτελεσματική Τροχαία δεν είναι αυτή που κόβει τις περισσότερες κλήσεις

Advertisement