Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα γίνει το επόμενο Goodwood FOS;

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα γίνει το επόμενο Goodwood FOS;

ΝΕΑ

Πότε θα γίνει το επόμενο Goodwood FOS;

ΝΕΑ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Goodwood Festival Of Speed του επόμενου έτους, προκειμένου να κάνουν τις κρατήσεις τους από τώρα οι ενδιαφερόμενοι.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως μετά το 78ο Members Meeting του Goodwood το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 2022.

Η πιο αξιοσημείωτη από τις αλλαγές για το επόμενο έτος είναι η επιστροφή του Goodwood Festival of Speed ​​τον Ιούνιο, καθώς τα τελευταία χρόνια, το FOS πραγματοποιείται τον Ιούλιο. Για το 2022 λοιπόν, το Goodwood Festival of Speed ​​έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 23-26 Ιουνίου του 2022. Σημειωτέον, η τελευταία φορά που είχε προγραμματιστεί σε αυτές τις ημερομηνίες ήταν το 2016, ενώ το 2020 η συγκεκριμένη διοργάνωση ακυρώθηκε.

Advertisement
Advertisement

Το FOS θα επιστρέψει ως η εκδήλωση που αφιερώνεται στην καινοτομία, την τεχνολογία και τη μελλοντική κινητικότητα, με τις επιμέρους ενέργειες να επανέρχονται στο προσκήνιο και τις παρελάσεις που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης. Η οργανωτική επιτροπή, ανακοίνωση επίσης πως οι σειρά των εκδηλώσεων, θα επανέλθει στην αρχική σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι το Members Meeting θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ το Goodwood Revival θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16 με 18 Σεπτεμβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Lotus Emira & Evija στο Goodwood (video)
Το Rimac Nevera εμφανίστηκε στο Goodwood (video)
Με πτυσσόμενη κουζίνα το Rivian R1T

Advertisement

 

 

Advertisement