Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με πτυσσόμενη κουζίνα το Rivian R1T

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πτυσσόμενη κουζίνα το Rivian R1T

Mobility

Με πτυσσόμενη κουζίνα το Rivian R1T

Mobility

Μπορεί οι πωλήσεις του R1T της Rivian να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη αλλά η πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει πλήρη τη λίστα των αξεσουάρ από την πρώτη στιγμή, είναι εντυπωσιακή.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στην αρχική λίστα των αξεσουάρ, θα βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι και την πτυσσόμενη κουζίνα για να κάνουν το Rivian R1T πραγματικό εργαλείο απόδρασης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rivian, RJ Scaringe, μας προϊδέασε για την πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει από την αρχή τον πλήρη κατάλογο με τα αξεσουάρ που θα καθιστούν το R1T πραγματικό εργαλείο για αποδράσεις και διακοπές μέσα στη φύση. Η πτυσσόμενη κουζίνα που η Rivian σχεδιάζει να πουλήσει ως αξεσουάρ για το ηλεκτρικό της pick up, είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέρονται στοιχεία του αυτοκινήτου. Η κουζίνα αυτή, αποθηκεύεται στο εγκάρσιο «τούνελ» που βρίσκεται πίσω από την καμπίνα των επιβατών- το οποίο η Rivian αποκαλεί «Gear Tunnel» μια και στις εκδόσεις που δεν θα έχουν εκεί την κουζίνα, θα είναι χώρος για την αποθήκευση και τη μεταφορά αντικειμένων.

Advertisement
Advertisement

Μια αναδιπλούμενη διπλή εστία και ένας νεροχύτης εμφανίζονται στην επιφάνεια της κουζίνας που αναπτύσσεται στη μια από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου (άνοιγμα υπάρχει και από τις δύο πλευρές στο R1T) και είναι τοποθετημένες σε ένα σύστημα με «σιδηροδρόμους». Η εγκατάσταση προβλέπει και την εύκολη αφαίρεση του κάθε ενός από τα στοιχεία που έχει ενσωματωμένα η πτυσσόμενη αυτή κουζίνα, προκειμένου να συντηρηθεί ή να αντικατασταθεί αν πάθει κάποια ζημιά. Η συρόμενη αυτή κατασκευή, φιλοξενεί ακόμα και συρτάρια για την αποθήκευση σκευών, συμπεριλαμβανομένων πιάτων από τιτάνιο, στοιχεία που η Rivian προτίθεται να προσφέρει μαζί με την κουζίνα. Τα μάτια της κουζίνας, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι επαγωγικά μια και προορίζεται για χρήση σε περιοχές που θα απαγορεύεται η χρήση φωτιάς. Το κόστος για την επιλογή της κουζίνας στο Rivian R1T είναι 5.000 δολάρια, κάτι που θα διαμορφώσει την τιμή του αυτοκινήτου στις 80.000 δολάρια. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι πωλήσεις του αυτοκινήτου είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν μέσα στο μήνα που διανύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Rivian θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των EVs
Rivian: Μεγαλύτερη από της Tesla η εγγύηση στις μπαταρίες
Rivian R1S: Ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 660 km

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement